Σάββατο, Νοεμβρίου 2

"Έτσι φτάσαμε στο φονικό"

"Έτσι φτάσαμε στο φονικό"
Νέα στοιχεία για την οικογενειακή τραγωδία στα Μέγαρα βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας.
Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η σύζυγος του δράστη και αδελφή του θύματος, ο 51χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος απειλούσε εδώ και μήνες την οικογένεια.
«Θα τα πληρώσει όλα ο αδελφός σου», φέρεται να της είχε πει ο συλληφθείς το καλοκαίρι, όπως ισχυρίζεται η ίδια.

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο τέσσερα χρόνια, όμως τον τελευταίο χρόνο η σύζυγος είχε ζητήσει διαζύγιο και είχε φύγει από το σπίτι μαζί με το παιδί τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, την ημέρα της δολοφονίας, ο 51χρονος είχε επισκεφτεί το παιδί και τη γυναίκα του, κάτι που δεν ήταν προγραμματισμένο. Κάθισε μαζί τους λίγα λεπτά και μάλιστα φέρεται να φίλησε το παιδί του λίγο πριν φύγει από το σπίτι για να φθάσει στο σπίτι του κουνιάδου του.
Λίγες ώρες νωρίτερα, οι δικηγόροι των δύο πλευρών είχαν καταλήξει στο ιδιωτικό συμφωνητικό για τη λύση του γάμου, κάτι που ενδεχομένως πυροδότησε το μένος του.
Μιλώντας σε συγγενικά του πρόσωπα, ο δράστης φέρεται να δήλωσε πως αγαπούσε παθολογικά τη γυναίκα του, όμως η οικογένειά της τον μείωνε συνεχώς.
«Το σπίτι μου δεν ήθελα να το χαλάσω. Η οικογένεια της γυναίκας μου με μείωνε συνεχώς γιατί είμαι διοικητικός υπάλληλος και αυτοί γιατροί. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου όταν μού είπε να χωρίσουμε. Έφυγε από το σπίτι, παίρνοντας το παιδί. Αγαπούσα παθολογικά τη γυναίκα μου. Δεν ήθελα να σκοτώσω κανέναν. Δεν ξέρω πώς έγινε… ό,τι έγινε. Έφυγα από το σπίτι και περιπλανιόμουν στους δρόμους και μετά από λίγη ώρα ειδοποίησα τον αδελφό μου και παραδόθηκα».
Πάντως, ο δράστης πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη.
Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράνομη οπλοκατοχή, οπλοφορία και οπλοχρησία.
Ο δράστης φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα καθώς προσκόμισε στους αστυνομικούς ιατρικά έγγραφα, αλλά και τα χάπια που παίρνει, αφού, όπως είπε ακολουθεί θεραπεία.zougla.gr