Σάββατο, Νοεμβρίου 2

«Ο Πιτίνο έρχεται στην Αθήνα για να αναλάβει την Εθνική Ελλάδας»

«Ο Πιτίνο έρχεται στην Αθήνα για να αναλάβει την Εθνική Ελλάδας»
Το προσεχές ταξίδι του Ρικ Πιτίνο στην Ελλάδα σχετίζεται με την Εθνική μας ομάδα μπάσκετ σύμφωνα με δημοσίευμα.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του sdna.gr, ο σπουδαίος Αμερικανός τεχνικός, ο οποίος κάθισε στον πάγκο του Παναθηναϊκού την περασμένη σεζόν, αναμένεται στη χώρα μας προκειμένου να δώσει τα χέρια με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο για να αναλάβει την «επίσημη αγαπημένη» εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων.

Σύμφωνα πάντα με τη στήλη «Slam Dunk» του συγκεκριμένου αθλητικού σάιτ ο πολύπειρος Αμερικανός τεχνικός θα έρθει στην Ελλάδα στις 7 Νοεμβρίου, προκειμένου να έχει τις τελικές επαφές με τον ισχυρό άνδρα της ΕΟΚ.
Τα οικονομικά δεδομένα της ομοσπονδίας έχουν... ταβάνι, ωστόσο το οικονομικό, όπως όλα δείχνουν, δεν θα αποτελέσει εμπόδιο στις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών.
Από την πλευρά του ο Πιτίνο το μόνο που θέλει, όπως επισημαίνεται στο σχετικό δημοσίευμα, είναι να έχει υπό τις οδηγίες του τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και να κυνηγήσει η ΕΟΚ τη διοργάνωση του Προ-Ολυμπιακού.
Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα ο Θανάσης Σκουρτόπουλος θα είναι «head coach» στα «παράθυρα» και ο Πιτίνο θα αναλάβει τις τύχες της Εθνικής μας το καλοκαίρι.