Τετάρτη, Νοεμβρίου 13

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΦ ΥΨΗΛΟΥ ΒΟΛΕΜΕΝΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ Ν.Δ. ΓΙΑΝΝΗ ΛΟΒΕΡΔΟ

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ!
Γράφει η Αnna Art

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ!!ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ!ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ! ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ!


Όχι κ. Λοβέρδε δεν είναι ρατσιστές οι Έλληνες και ναι φοβούνται για την Εθνική ασφάλεια της Χώρας μας! Και δεν είναι δικό μας πρόβλημα η λαθροεισβολή! Δεν ρωτήσατε τον Ελληνικό λαό εάν είναι σύμφωνος στο να δεχτεί κάποια εκατομμύρια λαθροισλαμοτσιχαντιστών! 


Δεν έχει κανένας Έλληνας πολίτης υποχρέωση σε κανέναν μουσουλμάνο που θεωρεί άπιστο και σφάζει αλύπητα αυτόν που δεν ασπάζεται το ισλάμ! 

Και γιατί να έχουμε υποχρέωση στους Μουσουλμάνους που κατέσφαξαν τους προγόνους μας,λεηλάτησαν τα μέρη τους και τις περιουσίες τους, όπως και δεν σεβάστηκαν τους ιερούς χώρους μας , ναούς μνημεία κλπ που τα βανδάλισαν χωρίς ίχνος σεβασμού;

Και ναι η φιλοξενία είναι στοιχείο πολιτισμού του Έλληνα αλλά να ερμηνεύετε σωστά την λέξη φιλοξενία! 

Φιλοξενία σημαίνει όταν εσύ θέλεις κάποιον , επιλέγεις να προσκαλέσεις κάποιον να τον φιλοξενήσεις, να τον κοιμίσεις να τον ταίσεις να τον περιποηθείς αλλά όχι επ´αόριστον γτ μετά καταντάει κατάχρηση της φιλοξενίας! 

Επίσης πλέον δεν μπορείτε να πείσετε ούτε έναν Έλληνα ότι είναι πρόσφυγες! Πρόσφυγες, από Μπαγκλαντές,Αλγερία, Μαρόκο, Αφγανιστάν Πακιστάν , και από την σάρα και την μάρα, δεν είναι, διότι σε καμμία χώρα δική τους δεν έχει πόλεμο! 

Κοιτάξτε να δείτε γνωρίζουμε ότι όλοι αυτοί που έρχονται έρχονται με πακέτα ευρώ με κινητά τελευταίας τεχνολογίας, κάτι που λείπει από τον μέσο Έλληνα πολίτη! 

Επίσης γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ναι έχει διακινηθεί πολύ χρήμα και σε όλους αυτούς που έρχονται, για αυτό τον λόγο ξεσηκώθηκαν άλλωστε, αλλοιώς δεν θα ξεσηκωνόταν, εάν δεν τους πληρώνανε και δεν τους τάζανε παραδείσους,αλλά και σε ΜΚΟ και σε πολιτικούς για να τους πάρει στην χώρα του, όπως και σε διακινητές ξενοδόχους ταξιδιωτικά πρακτορεία και γενικώς σε πολλές εξουσίες του συστήματος!

Φιλοξενία με χρηματική ανταλλαγή δεν υπάρχει! Αυτό είναι μαφιόζικη διακίνηση ανθρώπων και μετακίνηση πληθυσμών!

Όσο για τα νησιά που δεν μπορούν πλέον να σηκώσουν άλλο βάρος των λαθροεισβολέων, συμφωνώ ότι δεν μπορούν, αλλά ούτε και στην ενδοχώρα μπορούμε να σηκώσουμε οποιοδήποτε βάρος λαθροεποίκων!

Ωστόσο υπάρχουν λύσεις για τα νησιά για να μην σηκώνουν άλλο βάρος! 

Μπορούν να πιέσουν τους λιμενάρχες να μην τρέχουν να προσφέρουν βοήθεια στις βάρκες που εξεπίτηδες βυθίζουν για να τρέξουμε να τους σώσουμε εμείς οι πονόψυχοι αφελείς Έλληνες! 

Όχι κύριοι αφού τις βουλιάζουν σημαίνει ότι το επιλέγουν! Γιατί τρέχουν να επέμβουν οι λιμενάρχες σαν διασώστες; 

Επίσης μπορούν οι ψαράδες των νησιών να ξεπεράσουν τους φόβους τους και να βγαίνουν με τις βάρκες τους να περιπολούν τα λιμάνια τους, όπως και να τους φορτώσουν όλους σε βάρκες και να τους στείλουν στα μέρη τους, η και να κλείνουν τις εισόδους στα λιμάνια τους με μπουλντόζες τρακτέρ και φορτηγά!

Να τους αναγκάζουν να γυρνάνε πίσω! Εκτός και αν βολεύονται από το χρήμα που διακινείται και εξαγοράζονται! Δεν μπορώ να δεχτώ ότι δεν υπάρχουν λύσεις αποσυμφόρησης των νησιών! 

Και ναί αν χρειαστεί ακόμη και όπλα να πάρουν να υπερασπιστούν τα εδάφη τους! Στο κάτω κάτω είναι υποχρεωμένοι οι Έλληνες να αμυνθούν και να προστατέψουν την πατρίδα τους όταν κινδυνεύει οπλοφορώντας, βάσει Συντάγματος!

Επίσης επειδή γίνεται κατάχρηση της λέξης φιλοξενία έχω να προσθέσω τα εξής: Κ. Λοβέρδε και όλοι εσείς του κυνοβουλίου που πληρώνεστε αδρά για να υπηρετείτε τον Ελληνικό λαό από τον οποίο και ζητάτε ψήφο κανένας οικογενειάρχης δεν στερεί το ψωμί των παιδιών του για να ταίσει τους φιλοξενούμενους!

 Εσείς όμως και αυτό το πράξατε! Στερήσατε το ψωμί, την ενέργεια ,βασικά αγαθά από τον Ελληνικό λαό και τα προσφέρετε αλόγιστα σε αυτούς που όχι δεν είναι φιλοξενούμενοι αλλά μόνιμοι! Ψηφίσατε για την ασυλία , οπότε μπορεί να έρθουν όλοι οι τζιχαντιστές ελεύθερα, οι εγκληματίες και οποιοσδήποτε άλλος! 

Ψηφίσατε για αυτούς που ονομάζετε φιλοξενούμενους να παίρνουν σύνταξη με 3 έτη εργασίας ενώ οι Έλληνες πρέπει να συμπληρώσουν 40 έτη εργασίας για συνταξιοδότηση, άρα ποτέ αφού διαλύσατε τον εργασιακό τομέα των Ελλήνων.

Επίσης έχετε δώσει προνόμια που σε κανέναν Έλληνα δεν δώσατε, όπως ξενοδοχεία δωρεάν σπίτια, ρεύμα, νερό τροφή υγεία, παιδεία δωρεάν.

 Αντίθετα από τους Έλληνες παίρνετε τα σπίτια βγάζοντας τους στους δρόμους, παίρνετε την τροφή από το στόμα του με τους ελάχιστους μισθούς αλλά και υπερφορολόγηση που τους βάζετε, του στερείτε ρεύμα, νερό υγεία και προσφέρετε μία αλλοιωμένη παιδεία στα παιδιά μας! 

Άρα εσείς φροντίζετε πρώτα τους φιλοξενούμενους και μετά τα παιδιά σας!

Και επειδή δεν είναι φιλοξενούμενοι αυτοί αλλά οι καινούργιοι πολίτες που φέρατε για να μας αντικαταστήσουν δίνοντας τους όλα τα προνόμια ενώ ταυτόχρονα τα στερείτε από εμας όχι δεν δέχομαι ούτε έναν και ούτε πρόκειται να δεχτώ να λεηλατήσετε την περιουσία μας την περιουσία του Ελληνικού λαού! 

Και μην με ρωτήσετε αν έχω το δικαίωμα να αρνούμαι διότι έχω να σας πώ ότι αν κάποιος έχει το δικαίωμα και του πέφτει λόγος αυτός είναι ο Ελληνικός λαός διότι από αυτόν από εμένα από όλους μας πηγάζουν οι εξουσίες! 

Ο Ελληνικός λαός είναι κυρίαρχος και εσείς αντιπρόσωποι μας δια της ψήφου του Ελληνικού λαού και είστε υποχρεωμένοι να μας υπακούτε! 

Τώρα εάν βρίσκετε πρόσχημα ότι καταλύθηκε το Σύνταγμα, η εάν είστε Εταιρεία, εάν η Βουλή δεν έχει συσταθεί σαν σώμα και το Σύνταγμα είναι ένα απλό καταστατικό και εσείς οι διαχειριστές του, τότε δυσχαιρένετε ακόμη περισσότερο την θέση σας έναντι του Ελληνικού λαού διότι παρανομείτε ασύστολα, 

1ον Γιατί δεν υπακούτε στο Σύνταγμα. 

2ον Εάν είστε Εταιρεία δεν μπορεί να νομοθετείτε υπέρ των συμφερόντων του Ελληνικού λαού ούτε να εισπράττετε από τον Ελληνικό λαό φόρους ούτε να πληρώνεστε από τον Ελληνικό λαό διότι μία Εταιρεία ενεργεί πάντα για το ιδιωτικό της συμφέρον! 

Επίσης είστε παράνομοι και στις δύο περιπτώσεις διότι εάν υπάρχει Σύνταγμα το έχετε καταπατήσει και δεν τηρείτε τους νόμους του,πάντα σε βάρος του Ελληνικού λαού, όπως επίσης παραδώσατε Εθνική κυριαρχία σε καιρό Ειρήνης που κατατάσσεται στην Εσχάτη προδοσία( δλδ εσχάτη των ποινών) και αν είστε Εταιρεία τότε αυτό είναι ΕΝ αγνοία του Ελληνικού λαού και έχετε δικαίωμα να νομοθετείτε πάντα για τα συμφέροντα της Εταιρείας σας και μόνο! 

Καταλάβατε κ. Λοβέρδε και οι 300 της βουλής; Και δεν τρώμε όλοι κουτόχορτο Γκέγκε; Α και κάτι ακόμη! 

Εάν θέλετε φιλοξενήσετε εσείς τους μυριάδες μυριάδων, και μην ακούσω παράπονα ότι δεν χωράνε, γιατί δόξα τω Θεώ περιουσίες και ακίνητα έχετε όλοι εσείς οι βολευτάδες! 

Τόσα φάγατε από τον Ελληνικό λαό σας φτάνουν και σας περισσεύουν να τους συντηρήσετε!