Κυριακή, Νοεμβρίου 17

Ερχονται οι «επενδυτές»ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ στη Κέρκυρα…..Σε Αι Γιάννη και Υψο οι πρώτοι λάθρο

ΓΙΔΙΑ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΡΝΕΙ...ΜΗ ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ  

"Αύξηση" στο Τουρισμό της Κέρκυρας με "επενδυτές"

Οι ετοιμασίες για τον εποικισμό της Κέρκυρας συνεχίζονται σε δυο Ξενοδοχεία στο νησί…Το 1% για αρχή σημαίνει 1100 λαθρομετανάστες!!!!! Το πρώτο Ξενοδοχείο βρίσκεται λίγο μετά  μετά την Ακουα Λαντ και σύμφωνα με πληροφορίες στον ιδιοκτήτη του ανήκει και άλλη Ξενοδοχειακή μονάδα…σε κοντινή περιοχή.
Σε αυτη που θα φιλοξενήσει άμεσα «Επενδυτές» γίνονται κάποιες εργασίες αυτες τις μέρες ώστε να φιλοξενηθούν τις επόμενες εβδομάδες…
Το δεύτερο Ξενοδοχείο βρίσκεται στον Υψο της Κέρκυρας λίγο μέσα από τον παραλιακό δρόμο.
Μάλιστα τη περιοχή επισκέφθηκε μια κυρία με άσπρο ΙΧ που τελικά  που έψαχνε και έδινε προφορικές  προσφορές και μετά επισκέφθηκε την περιοχή του Υψου ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Επενδυτών κ.Πάνος Βαρούχας…Τυχαία η επίσκεψη του? Θα δείξει….
Το βέβαιο είναι ότι σε Αι Γιαννη και Υψο θα έρθουν οι πρώτοι λαθρομετανάστες στη Κέρκυρα….Η Ισλαμοποίηση τρέχει με ταχύτητα Φωτός και οι Κερκυραίοι δεν μπορεί να μείνουν αμέτοχοι απέναντι σε αυτή και τα βρώμικα πολιτικά παιχνίδια που παίζονται κατά της Χώρας μας….και στις εντολές που εκτελούν οι αφεντάδες μας να περατώσουν.Οι γειτονιές θα πρέπει να ετοιμάζονται γιατί απο την λαθροεισβολή θα χαθεί κάθε έννοια κοινωνικής ισορροπίας και ασφάλειας και μακροχρόνια ο αφανισμός του Ελληνα…
Θυμίζουμε οτι ενω υπάρχει Νόμος που απαγορεύει την παράνομη είσοδο στη χώρα δεν εφαρμόζεται.Οι αφεντάδες μας  ισχυρίζονται ότι προσπαθούν να αποτρέψουν την είσοδο των ισλαμιστών εποίκων την ίδια στιγμή που μόλις αυτοί περνούν τα σύνορα λαμβάνουν μετρητά, δωρεάν στέγη, τροφή και περίθαλψη και τελευταία αύξησαν τις παροχές αυτές δίνοντας 86 ευρω την ήμερα στα παιδιά των λάθρο ητοι 2,500 ευρώ το μήνα στο κάθε παιδί τους και στο Ελληνόπουλο 60-70 ευρώ το μήνα!!! Επίσης δίνουν σύνταξη στον λαθρο στα 3 χρόνια και στον Ελληνα στα 40!!!! Γι αυτό οι ορδές των ισλαμιστών θα μεγαλώνουν και από 1% εισβολής θα το φθάσουν σε υψηλά ποσοστά!!!
Οι Έλληνες δεν πληρώνουν με τη φορολογία τους τη λειτουργία των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας για να μεριμνούν για τις μεταφορές, τη στέγαση και τη σίτιση όσων εισέρχονται παρανόμως στη χώρα, αλλά για να εξασφαλίζουν την ελευθερία, την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας και την ασφάλεια των πολιτών.
Οι αφεντάδες μας είναι τόσο δόλιοι που χρησιμοποιούν το συναίσθημα για να δικαιολογήσουν την εισβολή τους και την εγκατάσταση τους χωρίς να ερωτηθούν οι πολίτες.Ο συναισθηματισμός στην πολιτική είναι ο φερετζές των ψευτών.
Κερκυραίοι να ετοιμάζεστε για την υποδοχή των επενδυτών…Βαρούχας ,Νερατζης και οι υπόλοιποι «αισθηματίες» τρίβουν τα χέρια τους και χαίρονται για την μετατροπή της Κέρκυρας σε ΑΧΤΑΡΜΑ!!!!
Το Δημοτικό Συμβούλιο Κέρκυρας τι θα πράξει? Η ΠΙΝ τι θα αποφασίσει? Οι βουλευτές μας το αποδέχονται?
 amazonios.net