Κυριακή, Νοεμβρίου 3

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ

Έκλεισαν τους δρόμους για να μην περάσουν οι ΛΑΘΡΟμετανάστες -Με το ζόρι θα μας ισλαμοποιήσουν οι Κούληδες 
 Αντιδράσεις και αναταραχή σημειώθηκαν τη νύχτα στα Γιαννιτσά και στην ε.ο. Θεσσαλονίκης – Σερρών στο ύψος των διοδίων του Στρυμονικού, καθώς ομάδες ατόμων επιχείρησαν να παρεμποδίσουν λεωφορεία με πρόσφυγες να φτάσουν στους προορισμούς τους, δηλαδή σε ξενοδοχεία όπου και πρόκειται να φιλοξενηθούν.


Όπως μεταδίδει το grtimes.gr, τα δύο λεωφορεία που κατευθύνονταν σε ξενοδοχείο στην περιοχή των Γιαννιτσών, έφθασαν από παράδρομο στον προορισμό τους. Το ίδιο συνέβη και με λεωφορείο που μετέφερε πρόσφυγες σε ξενοδοχείο των Σερρών.

Διωγμός του λεωφορείου με τους λαθρομετανάστες, ένταση με την Αστυνομία, Γιαννιτσά, 03 11 2019

Εντονότερη ήταν η διαμαρτυρία που εκδηλώθηκε κατά τις 22:30 το βράδυ του Σαββάτου στο 5ο χλμ Γιαννιτσών – Θεσσαλονίκης, όταν 500 άτομα έκλεισαν το δρόμο για να εμποδίσουν την προσέγγιση σε ξενοδοχείο των λάθρο που μεταφέρονταν από τα νησιά.

Το θέμα επιλύθηκε καθώς τα λεωφορεία έφθασαν στον προορισμό τους από παράδρομο. Οι συγκεντρωμένοι πολίτες που αντιδρούσαν στην έλευση των μεταναστών διαλύθηκαν περί τις 6.00 το πρωί σήμερα.

Παράλληλα, αντίστοιχο μπλόκο στον δρόμο, επιχείρησε να κάνει ομάδα ατόμων στο ύψος των διοδίων του Στρυμονικού, αλλά και σε εκείνη την περίπτωση το ένα λεωφορείο που μετέφερε μετανάστες πέρασε χωρίς πρόβλημα και έφθασε στον προορισμό του.

Πληροφορίες-video: grtimes, Logos Pellas