Σε ένα φλογερό λόγο από το βήμα της Εθνικής Συνέλευσης, ο βουλευτής Stéphane Ravier προειδοποίησε ότι ο γηγενής γαλλικός πληθυσμός αντικαθίσταται γρήγορα από αλλοδαπούς χάρη στις πολιτικές υπέρ της μαζικής μετανάστευσης που διακηρύσσονται από τους δυτικούς παγκοσμιοποιητές.



Ο Ravier, μέλος του κόμματος National Rally της Marine Le Pen, εξαπέλυσε ένα χείμαρρο αλήθειας στα αυτιά των Γάλλων κοινοβουλευτικών, οι οποίοι πιστεύει ο Ravier ότι θα πρέπει να λογοδοτήσουν γιατι θα «επιτρέψουν τον θάνατο της ταυτότητας του γαλλικού λαού».

Αφού καταφέρθηκε εναντίον των πολιτικών ελίτ, οι οποίες έχουν σφυρηλατήσει μια στρατηγική συνεργασία με τις νέες εισαγόμενες τριτοκοσμικές παγκόσμιες μάζες εναντίον του γαλλικού λαού, ο Ραβιέ ανέδειξε  την ιδέα της «Μεγάλης Αντικατάστασης» – μιας ιδέας ότι οι ντόπιοι Ευρωπαίοι αντικαθίστανται εθνοτικά από αλλοδαπούς από τον τρίτο κόσμο.

«Δεν πιστεύω στη« Θεωρία της Μεγάλης Αντικατάστασης ». Από την άλλη πλευρά, είμαι πεπεισμένος για την πραγματικότητά της», δήλωσε ο Ράβιε.

«Οι νόμοι μας, ο πολιτισμός μας, η ταυτότητά μας, το savoir-vivre, η τεχνογνωσία μας, οι ελευθερίες μας – ειδικά εκείνες των γυναικών, όπως οι σεξουαλικές και θρησκευτικές ελευθερίες – απορρίπτονται, καταπολεμούνται, προκειμένου να αντικατασταθούν από τα χτυπήματα του μαχητικού ισλαμικού κοινοτισμού » ανέφερε.

Ο Ranvier υπογραμμίζει τότε ότι οι παγκοσμιοποιημένοι πολιτικοί που κηρύσσουν το ψευδές δόγμα της πολυπολιτισμικότητας είναι πάντοτε σε θέση να απομονώνονται από τις καταστρεπτικές συνέπειές του.

«Η ιδεολογία της «συνύπαρξης» καταρρέει κάτω από το βάρος της πραγματικότητας ενός είδους μετανάστευσης που καθημερινά αποδεικνύεται όλο και περισσότερο κατακτητική και βίαιη. Αυτό θέτει σε κίνδυνο την εθνική και δημοκρατική μας ενότητα. Μόνο εκείνοι που μπορούν να το αντέξουν οικονομικά το αποφεύγουν. Και μεταξύ αυτών: όλοι εσείς ή σχεδόν [όλοι σας]. »


«Οι Γάλλοι λένε αρκετά. Για σαράντα χρόνια έχουν κάνει μια προσπάθεια,  θυσίες στην υποδοχή άλλων και τι έχουν λάβει σε αντάλλαγμα; Ανάπτυξη ενός αφόρητου αντι-γαλλικού, αντι-λευκού, αντιχριστιανικού ρατσισμού. »

Κατά τη διάρκεια των τελικών παρατηρήσεών του, ο Ράβιε κάλεσε τους παγκοσμιοποιημένους, υπέρ-πολυπολιτιστικούς νομοθέτες να ζητήσουν συγνώμη από το γαλλικό λαό για τη μη αναστρέψιμη ζημιά που προκάλεσαν.