Σάββατο, Δεκεμβρίου 7

Ο Πρωθυπουργός της Εθνικής Ηττας. Πιό άχρηστος πεθαίνεις.


Εδώ μέσω του Σύριζα ( Γιαβρόγλου-Φίλης) κυνήγησαν χιλιάδες πτυχιούχους από ιδιωτικές σχολές (αναγνωρισμένες από το κράτος) πετώντας τους λάσπη, ότι τάχα μου τα πτυχία τους είναι πλαστά!! Και αυτό γιατί; Για να ανοίξουν χώρο για τα δικά τους τα παιδιά στις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ.


Είναι δυνατόν να πιστεύει κανείς ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν έχει κάνει συμφωνία με τους Τούρκους;;; Να φέρει τη συμφωνία με την Τουρκία ως την Παρασκευή, αλλιώς φεύγει ο πρέσβης της Λιβύης σύμφωνα με τον Δένδια. Για τον Τούρκο πρέσβη τι γίνεται; Αυτός θα μείνει;; Θα πάει για σκι στον Παρνασσό; Είναι ολοφάνερο ότι δεν υπάρχει τίποτα..Όλα για την εσωτερική κατανάλωση λοιπόν και να ξεγελάσουν τους εδώ ιθαγενείς.

Αν η Τουρκία, αλλά και η ΕΕ, ήθελαν να ελέγξουν το λαθρεποικιστικό τσουνάμι , θα έκαναν το απλό: θα απαγόρευαν, με σκληρές ποινές, την πώληση φουσκωτών λέμβων /σωσιβίων κλπ στα μικρασιατικά παράλια. Τα λεφτά όμως είναι πολλά https://www.dailymail.co.uk/news/article-3204607/amp/PICTURED-beach-shops-Turkey-cashing-Europe-s-migrant-crisis-selling-LIFE-JACKETS-desperate-refugees-crossing-Med-Greece.html" rel="amphtml" /><link href="android-app://com.dailymail.online/dailymail/article/3204607/

Φυσικά οι δικοί μας δεν έχουνε ιδέα...