Η ΧΩΡΑ ΕΑΛΩ !!!

Η ΧΩΡΑ ΕΑΛΩ !!!

H κατάσταση στον Έβρο είναι ανεξέλεγκτη απο την εισβολή ....


H κατάσταση στον Έβρο θυμίζει πλέον... 2015, καθώς η παράνομη μετανάστευση είναι ανεξέλεγκτη και καθημερινά εισρέουν στην χώρα εκατοντάδες αλλοδαποί για τους οποίους κανείς δεν γνωρίζει ποιοι είναι και που πάνε.
Η κυβέρνηση της ΝΔ αναφέρει πως τα σύνορα έχουν «σφραγιστεί» αλλά αυτό είναι ένα ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΜΑ και διαψεύδεται από την πραγματικότητα….
Έτσι ακόμα και σήμερα το πρωί με χιόνι, βροχή και πολύ κρύο, συνεχίζουν οι παράνομοι μετανάστες να εισέρχονται στην χώρα….
Όπως βλέπετε στην φωτογραφία που είναι από την περιοχή του Προβατώνα Σουφλίου, κοντά στο εργοστάσιο ξυλείας «ΑΚΡΙΤΑΣ», 10 άτομα περπατούν με αδιάβροχα για να μεταβούν στην Αλεξανδρούπολη και από εκεί προς το εσωτερικό της χώρας
Πέρασαν νωρίτερα απ’ τον ποταμό Έβρο, μια και τα νερά ακόμα δεν είναι… απαγορευτικά και αφού ζήτησαν πληροφορίες από βενζινάδικο το οποίο βρίσκεται στην περιοχή προς τα που πάνε για την… Αθήνα, συνέχισαν με τα πόδια τους και ανενόχλητοι τον δρόμο τους όπως αναφέρει το evros-news.gr
Κατά τ’ άλλα … «δεν περνάει τίποτα από τον Έβρο».
ΨΕΜΜΑΤΑ !!!
Την ώρα που η κυβέρνηση προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στις πιέσεις δημάρχων, τοπικών κοινωνιών και τα όσα επιτάσσει το διεθνές δίκαιο και ο ΟΗΕ, ήρθε για ακόμη μια φορά η ώρα για τον μηνιαίο απολογισμό, όσον αφορά την είσοδο των «μεταναστών» στη χώρα μας.
Ανακοινώθηκε πως μόνο τον μήνα που μας πέρασε (Νοέμβριο), έφτασαν στα νησιά μας πάνω από 7.000 πρόσφυγες και «μετανάστες».
Ο αριθμός είναι τεράστιος, όμως…είναι ταυτόχρονα και πλασματικός.
Μπορεί τόσοι να ήρθαν στα νησιά, όμως υπάρχει και ο Έβρος!
Σύμφωνα με τις μαρτυρίες συνοριοφυλάκων και κατοίκων της περιοχής, από τον Έβρο, περνούν καθημερινά, τουλάχιστον 200-300 «λαθροεισβολείς».
Ξαναλέμε, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, και αυτό το βεβαιώνουν κάτοικοι της περιοχής, ιδίως στο Μικρό Δέρειο.
ΠΗΓΗ

_

_

Translate my blog to

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Εγγραφείτε τώρα