Παρασκευή, Δεκεμβρίου 13

Άγριο φονικό στη Θήβα

Άγριο φονικό στη Θήβα
  zougla.grΣκηνές φαρ - ουέστ εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής έξω από το Λύκειο Θεσπιών. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά υπήρξε διαπληκτισμός μεταξύ δύο οικογενειών οι οποίες δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά στην περιοχή με αποτέλεσμα την ανταλλαγή πυροβολισμών και τον θάνατο δύο ατόμων.

Οι πυροβολισμοί έπεσαν έξω από σχολείο, 40 λεπτά μετά τη λήξη των μαθημάτων.

Τοπικές πηγές ανέφεραν στο zougla.gr πως όλα συνέβησαν όταν υπάλληλοι της πρώτης οικογένειας που έχει εταιρεία security, κατέβασε από συγκεκριμένο σημείο του σχολείου την ταμπέλα της δεύτερης οικογένειας, η οποία επίσης είχε εταιρεία security και είχε συνάψει συμφωνία για τη διασφάλιση του σχολικού χώρου.

Στο σημείο φέρεται να έφτασαν αμέσως ,αφού ειδοποιήθηκαν, πατέρας και γιος, ιδιοκτήτες της δεύτερης εταιρείας. Υπήρξε διαπληκτισμός και ανταλλαγή πυροβολισμών με αποτέλεσμα πατέρας και γιος να πέσουν νεκροί. Άλλα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης αναφέρουν ότι  υπήρξε συμπλοκή μεταξύ δύο ομάδων σεκιούριτι.

Υπάρχει επίσης και ένας  τραυματίας, ο ανιψιός του νεκρού πατέρα, ο οποίος διακομίστηκε αρχικά στο νοσοκομείο Θήβας και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό με διαμπερές τραύμα στο συκώτι. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως στο σημείο που εντοπίστηκαν οι δύο νεκροί βρέθηκαν κάλυκες.

Επιπλέον πληροφορίες σχετικά με τα αίτια του περιστατικού, αναφέρουν πως σε κάποιο έργο της περιοχής έληξε η σύμβαση με τη μια εταιρεία και υπεγράφη νέα σύμβαση με την άλλη εταιρεία .Μόλις πήγαν οι άνδρες της νέας εταιρείας να αναλάβουν τη φύλαξη του έργου, ήρθαν σε αντιπαράθεση με τους εργαζομένους της εταιρείας που είχε μέχρι πρότινος το συγκεκριμένο έργο.
Πάντως κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν στο zougla.gr πως οι δύο εταιρείες είχαν μεταξύ τους κόντρα αφού υπήρχε ανταγωνισμός. Μάλιστα, όπως αποκαλύπτουν αρκετές φορές στο παρελθόν υπήρξαν μάρτυρες λεκτικών αντιπαραθέσεων μεταξύ μελών των δύο οικογενειών.
Στην περιοχή έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως έχει γίνει και μία σύλληψη.
Πρώτη ενημέρωση: Περιστατικό με πυροβολισμούς στη Θήβα - Δύο νεκροί
Επιμέλεια: Xρήστος Μαζάνης
zougla.gr