Δευτέρα, Δεκεμβρίου 16

Πολιτικό βαρίδι ο Μητσοτάκης. Δεν ξέρει απο πολιτική. Είναι για άλλη δουλειά εκεί.



ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ, ΠΩΣ ΔΕΝ KANEI AYTO ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ;
Ο Μητοοτάκης δεν βλέπει την μύτη του.  Ο,τι γράφω το καίνε πρώτα οι Τούρκοι. Ο άνθρωπος είναι πίσω απο τις εξελίξεις. Η χώρα θα έχει τραγικό τέλος με αυτόν και λυπάμαι όσους δημοσιογράφους του καρτέλ τον στηρίζουν. Είναι τελειωμένος και τελειωμένος θα είναι και ο ΠτΔ που θα στηρίξει. Ενας απο τους ίδιους, που απέτυχαν.

Να κάνουν στην άκρη.
ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ

Να κάνουν στην άκρη πριν μικρύνει η χώρα και πεθάνει κόσμος.
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕ ΕΝΑ PC (ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ)

  • Νομίζω ότι εύκολα διακρίνει κανένας πως ο προγραμματισμός του ανθρώπου επιτυγχάνεται με τις παρεμβάσεις στη Παιδεία και με τη προπαγάνδα των ΜΜΕ. Για το λόγο αυτό και στα δύο μπαίνουν οι καταλληλότεροι, οι φτηνότεροι και οι μη αξιοκρατικά επιλεγμένοι.
  • Η ισότητα αφορά τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις. Δεν αφορά την αξιολόγηση. Αυτό εκμεταλλεύτηκαν όλες οι κυβερνήσεις και έτσι σε μια συναλλαγή του ψηφοφόρου το βόλεμα αντικατέστησε την αξιοκρατία και δημιούργησε ένα ΔΗΜΟΣΙΟ πτώμα, κάτι που επεκτάθηκε και στα ΑΕΙ που παράγουν χομπίστες. Το πρόβλημα είναι πως αυτή η κατάσταση δεν αλλάζει εύκολα, αφού στις θέσεις κλειδιά παραμένουν οι ευνοημένοι, οι τεμπέληδες και οι πλέον άχρηστοι.
Σε μια κατάσταση κρίσης αυτά φαίντονται και αυτοί που κυβερνούν δεν θέλουν να φαίνονται… άρα “δεν υπάρχει κρίση”.
ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΚΕΛ

TO EΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΣΤΗ ΠΑΙΔΕΙΑ

Αναφέρομαι στην συνεχή και εγκληματική διευκόλυνση που σχεδιάζεται να γίνει στις εξετάσεις στα Λύκεια απο τη κυβέρνηση Μητσοτάκη με διάφορα τεχνάσματα “εκσυγχρονισμού” και ωραιοποίησης τής συνολικά προσλαμβανόμενης μάθησης.
Ψάχνουν οι ΝΔκράτες να ψωνίσουν και απο εκεί ψήφους… στο δρόμο που χάραξε ο Ανδρέας. Πρόκειται για μια συναλλαγή της σιωπής μεταξύ της πολιτείας και των νέων, που θα δούν το γλυκό αλλά όχι τη φάκα.
Δεν υπάρχει ανεπτυγμένη κοινωνία στην οποία η αξιοκρατία να μη στηρίζεται στη συνεχή και ανταγωνιστική αξιολόγηση είτε αυτό γίνεται οριζόντια είτε κάθετα.  Οι ιδέες της Κεραμέως δεν εγγυώνται κάτι τέτοιο. Θυμίζουν τις βλακείες της Διαμαντοπούλου. Αξιοκρατία χωρίς όσο το δυνατόν περισσότερες βασικές γνώσεις που αποκτούνται στο Λύκειο δεν μπορεί να υπάρξει. Τον αριθμό και τη ποιότητα τους η Κεραμέως θέλει να τις μειώσει με γνώσεις που δεν θα χρησιμοποιούν τη μνήμη. Το μυστικό είναι πως για την απόκτηση λογικής σε ένα παιδί η μνήμη είναι το προαπαιτούμενο και όχι κάτι που πρέπει να αποφευχθεί.
Στη παιδεία σχεδιάζεται ελαχιστοποίηση της λογικής και της κριτικής σκέψης των νέων λόγω έλλειψης πληροφοριών απο βασικές διαχρονικές γνώσεις και συμπλήρωσής τους απο “γνώσεις” που αφορούν προϊόντα εταιρειών και μόδες που αύριο αλλάζουν.  Χάσιμο χρόνου σε μια χώρα που βιάζεται.
Το υπουργείο Παιδείας δεν θέλει μονάδες δημιουργικότητας αλλά μελλοντικούς πελάτες προϊόντων και υπηρεσιών (σαν να βάζουν τα πρωινάδικα να διδάσκουν στα σχολεία, το ίδιο μοντέλο είναι). Θέλει νέους μαθημένους σε άσκοπες συζητήσεις όπου ο χρόνος και η καλοπέραση θα είναι ο αυτοσκοπός με οποιοδήποτε αντίτιμο. Δεν πας στις εφαρμογές απο τα 16 σου αν πρίν δεν έχεις τις βασικές γνώσεις σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο βάθος. Είναι όπως το σέξ…
ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ
  • Κοιτάχτε τι λέει αυτός που μίλησε στο Bloomberg (και δεν τον ρώτησε κανένα ΜΜΕ του καρτέλ στην Ελλάδα για το θέμα) για “ΝΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΣΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ”.
  • Κοιτάξτε τι λέει αυτός που πρώτος απο τις ΗΠΑ-ΞΗΠΑ με την έγκριση Μητσοτάκη έστειλε τις προσκλήσεις στη Τουρκία για να κάνει ότι γουστάρει νότια της Κρήτης.
  • Κοιτάξτε τι λέει αυτός που τόσο καιρό δεν πρόβλεψε τίποτα για τη συμφωνία με τη Λιβύη ενώ οι Τούρκοι κυκλοφορούσαν χάρτες με τις απαιτήσεις τους επι μήνες σε όλο τον κόσμο. Κοιτάξτε ποιός μιλάει!!!
  • Μιλάει αυτός που ξέχασε ότι η Κύπρος είναι κατεχόμενη και πως το Καστελόριζο είναι Ελληνικό νησί
  • Μιλάει αυτός που δεν μπορεί να φυλάξει τα σύνορα! Και που δεν λέει και ποιά είναι…
  • Μιλάει αυτός που έχει ξεχάσει τη Ζουράφα και την αξιοποίηση των νησιών στο κεντρικό Αιγαίο. Συνεισφορά νησιών στην Ελληνική ΑΟΖ χωρίς αξιοποίηση δεν υπάρχει. Μιλάει αυτός που δεν έχει κάνει αξιοποίηση σε τουριστικό θέρετρο της Στρογγύλης.
  • Μιλάει αυτός που δεν δημοσιεύει χάρτη της Ελληνικής ΑΟΖ για να τη διαπραγματεύεται κρυφά με την Τουρκία μέσω των ΜΟΕ και μετά να κάνει δηλώσεις και να στέλνει άχρηστα μηνύματα.
Τις αλήθειες έξω και τα παραμύθια μέσα. Καμμία ουσιαστική ενέργεια δεν κάνει η χώρα μας με τους πλανεμένους και ευτυχείς πολίτες της.
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ . ΟΥΦ!!!

Το συγκεκριμένο είναι ο διεθνής ορισμός του απόλυτου ΠΕΠΕΔΙΣΜΟΥ.
  • Μια χώρα που δεν βγάζει ούτε βαρέλι φυσικό αέριο και που εισάγει κατά πλειονότητα καύσιμα δις ευρώ τον χρόνο για τις ανάγκες της (φαντάζομαι… γιατί ακούγονται πολλά και για κάτι ξεπλύματα απο Τουρκία) χωρίς αυτό να λαμβάνεται υπόψη στον υπολογισμό του ελείμματός της άρα και στο πλεόνασμά της (τρομάρα τους, μιλάει και ο Αδωνης ο οικονομολόγος…), μια χώρα που δεν έχει φίλτρα στα ΕΛΠΕ και που βρωμάει απο την μπόχα όλη η Θεσσαλονίκη, προσπαθεί να αναδειχθεί σε ενεργειακό κόμβο (και να δικαιολογήσει μισθούς σε ΜΚΟ, συμβούλους κλπ). Ο ΛΑ ΛΑ. Με τι γνώσεις θα το κάνει αυτό; Mε εμπειρίες απο τας offhore εις τας Σεϋχέλλας; Με εισαγόμενους; ΟΥΑΟΥ.
  • Aν τους ρωτήσω τί είναι φυσικό αέριο, ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ.
Και για να σας τρομοκρατήσω, σας λέω και το εξής… Σκεφτείτε αν όλα αυτά που λένε και κάνουν συνέχεια, τα πιστεύουν σαν σωστές λύσεις!!!
Συγκρατείστε, πως όσο αυξάνουν οι κίνδυνοι για τη χώρα, οι ευκαιρίες προς επιτυχία θα μειώνονται. 
https://zcode-gr.blogspot.com/2019/12/blog-post.html

Σχόλια


Όλα θα τα κάνουν. Γιατί; Είναι αδίστακτοι και άπληστοι. Η Ελλάδα τελείωσε από τις συμμορίες. Βούρκος και μπόχα παντού. Όσο για την Εκπαίδευση; Τα Τ.Ε.Ι αρχές της δεκαετία τους 90 είχαν την δυναμική ενός ιδιωτικού Ι.Ε.Κ. Σήμερα τα έχουν σχεδόν αναγάγει σε Α.Ε.Ι. Γέμισαν την χώρα με Τ.Ε.Ι και Α.Ε.Ι για να είναι γεμάτες οι καφετέριες, τα clubs και τα ουζερί. Να πέφτει σεξ και να καταστρέφονται οικογένειες. Φτήνια και μετριότητα παντού. Καμία σοβαρή επένδυση. Η χώρα σε σύντομο διάστημα δεν θα διαφέρει από το Μπαγκλαντές!

Ο Μητσοτάκης δεν ενδιαφέρεται για καμία Ελλάδα. Ανδρείκελο είναι ο άνθρωπος. Ότι μαζέψει η οικογένεια με την κλίκα της...Ανοίγει και το βενιζελικό Mega του Βαγγέλη σύντομα..Χαρές και πανηγύρια στο ψευδοκράτος των Αθηνών. Θα βαρεθούμε να βλέπουμε όσους ξεπούλησαν την Μακεδονία μας..https://zcode-gr.blogspot.com/2019/12/blog-post.html