Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΛΕΝΕΙ ΣΚΟΥΠΙΖΕΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ΞΕΣΚΑΤΙΖΕΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ! ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ !

Ο Ελληνικός Στρατός φιλοξενεί, ταΐζει και συντηρεί 55.085 λαθροεισβολείς στις δομές φιλοξενίας!!!

ΖΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ!!!

Παρέχεται ιατρό-νοσηλευτικό προσωπικό και από τους 3 κλάδους των ενόπλων δυνάμεων-Ασφυκτιούν τα κέντρα
Ξεπέρασαν τους 55.000 οι παράνομοι μετανάστες που διαμένουν στις δομές φιλοξενίας των Ενόπλων Δυνάμεων.
Όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ, «στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης συνδρομής και
του κεντρικού συντονιστικού ρόλου που έχουν αναλάβει οι Ένοπλες Δυνάμεις για την εύρυθμη λειτουργία, τοπικά, των δομών φιλοξενίας προσφύγων», αυξήθηκαν εκ νέου κατά 2.176 άτομα, σε σχέση με την περασμένη Πέμπτη, οι πρόσφυγες και μετανάστες που διαμένουν σε 34 δομές φιλοξενίας που διαχειρίζονται οι Ένοπλες Δυνάμεις.
Συγκεκριμένα χθες καταγράφηκαν 55.085 άτομα έναντι 52.909 την περασμένη Πέμπτη με δυνατότητα φιλοξενίας των 34 δομών στα 30.708 άτομα.
Οι δομές φιλοξενίας Λέσβου, Σάμου, Χίου, Λέρου Κω, Έβρου, Μαλακάσας και πλέον και Διαβατών έχουν υπεράριθμους πρόσφυγες και μετανάστες, σύμφωνα με την κατανομή προσφύγων που γίνεται από τους αρμόδιους φορείς.
Οι τρεις κλάδοι των Ενόπλων Δυνάμεων παρείχαν 37.096 μερίδες φαγητού από τις οποίες 232 μερίδες διανέμονται σε δομές φιλοξενίας οι οποίες δεν ανήκουν στην αρμοδιότητα τους.
Για την υγειονομική κάλυψη των προσφύγων και μεταναστών διατίθεται ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό από τους 3 Κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων.
Σημειώνεται ότι στις 31 Μαίου είχαν καταγραφεί 28.659 άτομα στις 32 τότε δομές φιλοξενίας που διαχειρίζονταν οι Ένοπλες Δυνάμεις.

ΣΧΟΛΙΟ Διαχειριστή :   55.000 παράνομοι μετανάστες ήδη βρίσκονται στις δομές που ελέγχουν οι ΕΔ και το ερώτημα ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ είναι :
σε χώρα που δέχεται εξωτερική απειλή ποιός αποφάσισε να αλλάξει ο ρόλος των Ε.Δ. σε άμισθο ξενοδοχοϋπαλληλικό προσωπικό;
Ζούμε καταστάσεις ΠΡΙΝ την ΑΛΩΣΗ της Κωνσταντινούπολης.... Η Ιστορία επαναλαμβάνεται !!!
https://shmantikanea.blogspot.com/2019/12/blog-post_56.html#m