Δευτέρα, Δεκεμβρίου 2

KΟΥΛΗΣ...Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ;

ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ

Γράφει η Λέττα Καλαμαρά
Αν κάτι περισσεύει στη χώρα μας είναι οι "πατριώτες"... Ένας όχλος προσωπικοτήτων και ειδικών που υπερπροβάλλονται καθημερινά για να μας πείθουν ότι η Ελλάδα είναι μία υπερδύναμη και όχι ένα κατεστραμμένο αποτυγχημένο Κράτος(failed state).
Ένα ορμητήριο του διεθνούς οργανωμένου εγκλήματος που ελέγχει σχεδόν τα πάντα από πολιτικούς μέχρι ζητιάνους και εργάζεται πυρετωδώς επί δεκαετίες για να μικρύνει την Ελλάδα. 

Μία διεθνής μαφία που επιλέγει άριστους ντόπιους συνεργάτες και τοποθετεί σε νευραλγικές θέσεις της δημόσιας εξουσίας και ιδιωτικής επιχειρηματικότητας για να ορίζει τα πάντα. 

Πρόθυμα πιόνια που ανταλλάσσουν το προσωπικό και οικογενειακό τους συμφέρον πουλώντας Ελλάδα φθηνά μέσα από κρατικές θέσεις και ιδιωτικά μονοπώλια που κατέχουν.

Οι πιο δειλοί πουλάνε τη σιωπή τους απλά για το αντίδωρό τους.
Σημέρα η ανακοίνωση κατάληψης της Ελλλάδας από την Τουρκία στο θαλάσσιο χώρο νότια της Κρήτης αποτελεί το κύκνειο άσμα του ελληνικού Κράτους και τον προάγγελο των επερχομένων δεινών. 

Ταυτόχρονα τοπικοί και περιφερειακοί παράγοντες των Ανατολικών Νήσων αντιτίθενται επίσημα σε κάθε μέτρο αποτροπής της ανεξέλεγκτης εισβολής Αφρικανών και Ασιατών στην Ελλάδα απαιτώντας την άμεση απομάκρυνση τους από τα Νησιά προς την ενδοχώρα και τη δημιουργία χώρου για την άφιξη των επομένων ανθρωπίνων ροών των διακινητών της Τουρκίας.
Οι προσωπικές πολιτικές επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη στα εθνικά θέματα και απειλές, ενάντια στην εντολή του λαού της 7ης Ιουλίου, είναι τραγικές και θα σηματοδοτήσουν την παρουσία του στην διακυβέρνηση της Ελλάδας. 

Στην Μετανάστευση ο φερόμενος ως υπεύθυνος Υπουργός κ.Κουμουτσάκος αρνείται να αποδεχτεί το αυτονόητο, την απαίτηση για άμεση διακοπή των ροών των διακινητών με οποιοδήποτε μέσο και τη διεθνή καταγγελία της Τουρκίας ως φιλοξενούσα χώρα τρομοκρατικών δικτύων διακινητών. 

Στην Εθνική Άμυνα ο αρμόδιος Υπουργός κ.Παναγιωτόπουλος αρνείται να λάβει οποιοδήποτε ουσιώδες μέτρο αύξησης της μαχητικής ισχύος της χώρας και παρατηρεί ως θεατής την παραίτηση για ευνόητους λόγους ικανών και δυσεύρετων Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων μας. 

Στην Εξωτερική Πολιτική το εσκεμμένο άνοιγμα Μητσοτάκη στη Κίνα φέρνει την επαναπροσέγγιση ΗΠΑ-Τουρκίας ως αντίβαρο με καταστρεπτικές συνέπειες.
Η λογική και το εθνικό συμφέρον έχει πάψει να κυριαρχεί στην πολιτική και έχουν δώσει τη θέση τους στο κακό μας το καιρό, σεισμούς και καταποντισμούς στην επικοινωνία που επισκιάζουν τις εθνικές απώλειες. 

Επενδυτές αμφιβόλου περιεχομένου, δικαστικές αποφάσεις πρόκληση και αναξιοκρατικοί διορισμοί αποτελούν το έργο του Κυριάκου Μητσοτάκη μέχρι σήμερα που προσπαθεί μέσα από επικοινωνιακές αβάντες σε γκρίζους ουρανούς και φανφάρες εξαγγελιών να μας πείσει για το αντίθετο. 

Η κανονικότητα του είναι κακέκτυπο της ελληνικής πραγματικότητας καταγεγραμμένη σε όλες τις παγκόσμιες λίστες ευημερίας και ελευθερίας. Ούτε θέλει ούτε μάλλον μπορεί να αλλάξει την Ελλάδα και να φέρει την ευημερία στους Έλληνες. 

Συνεχίζει την οικτρή πολιτική Τσίπρα διακομματικά με την ίδια Αυλή και αυλοκόλακες που ροκανίζουν τα ευρωπαϊκά κονδύλια με αντάλλαγμα το ξεπούλημα και τη φτώχεια της Ελλάδας στο διηνεκές. 

Μέχρι και ο διαλυμένος Τσίπρας αναστήθηκε πολιτικά από την αβάντα Μητσοτάκη ενώ οι λοιποί ξεπουλούν τη σιωπή τους σε εξευτελιστικές τιμές.
Η ώρα της Εθνικής Καταστροφής σήμερα άρχισε να σηματοδοτείται και να γίνεται ορατή. Αλίμονο σ'αυτούς που όρισαν στη ζωή τους να φυλάττουν Θερμοπύλες και λάτρεψαν τον Εφιάλτη. Η ιστορία θα τους καταγράψει για αιώνες όπως κατέγραψε τους ενόχους του 1922. 

Η χειρότερη μορφή αφελληνισμού, η εκούσια μετάλλαξη μας, άρχισε από τα Ανατολικά Νησιά και θάλασσες μας και ένα νέο '74 προδοσίας διαγράφεται από επιλεγμένους διορισμένους ηγέτες μειωμένης αποφασιστικότητας, ταγμένους στη λάθος πλευρά της ιστορίας των Ελλήνων.

Ουαί τοις ηττημένοις και σε όποιον φιλοδοξεί να γίνει ο Ιωαννίδης του 21ου αιώνα σε ένα προδιαγεγραμμένο εθνικό έγκλημα από συγκεκριμένους κύκλους...


https://oimos-athina.blogspot.com/2019/11/k-21.html