Σάββατο, Ιανουαρίου 18

Οι χαμηλοσυνταξιούχοι ξέμειναν δεν έχουν μία και ψάχνουν στα σκουπίδια στο τέλος της Λαϊκής μήπως βρουν τίποτα αφημένα από τους πάγκους! Τους βλέπουν οι Λάθρο και γελούν γιατί αυτοί τα έχουν όλα τσάμπα, συν 500 ευρώ κάθε μήνα! Ο Κούλης για να μη τον κράξουν τα μικρά ιστολόγια, γιατί τα μεγάλα τα έχει μπουκωμένα, αναγκάζεται να δώσει πιο νωρίς τη σύνταξη ψίχουλα στους Συνταξιούχους!

Προπληρώνονται οι συντάξεις του μηνός Φεβρουαρίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΦΚΑ αποφάσισε να καταβληθούν νωρίτερα οι συντάξεις του Φεβρουαρίου 2020 για διευκόλυνση των συνταξιούχων λόγω της μεγάλης χρονικής περιόδου που προκύπτει από την  πληρωμή των συντάξεων του Ιανουαρίου 2020.

Συγκεκριμένα, η καταβολή θα πραγματοποιηθεί ως εξής:

Οι συντάξεις των μη-μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ),θα καταβληθούν στις 24 Ιανουαρίου 2020, ημέρα Παρασκευή, αντί της 28ης Ιανουαρίου 2020.

Οι συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ.ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, Δημόσιο, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, Τράπεζες, ΔΕΗ, ΟΤΕ, θα καταβληθούν στις 27 Ιανουαρίου 2020, ημέρα Δευτέρα αντί της 30ης Ιανουαρίου 2020.

Από τη Διοίκηση του ΕΦΚΑ