Δευτέρα, Ιανουαρίου 13

Ακόμη και αν δεν είναι Έλληνας κανείς, ακόμη και αν δεν αγαπάει την πατρίδα του, είναι αδύνατον να μην θλίβεται και να μην εξοργίζεται με τα εγκλήματα των κυβερνήσεω...

Ακόμη και αν δεν είναι Έλληνας κανείς, ακόμη και αν δεν αγαπάει την πατρίδα του, είναι αδύνατον να μην θλίβεται και να μην εξοργίζεται με τα εγκλήματα των κυβερνήσεων της - μέσω των οποίων κατάφεραν αφενός μεν να χρεοκοπήσουν μία πλούσια, πολλαπλά προικισμένη χώρα, ενοχοποιώντας ανερυθρίαστα τους Πολίτες της που έχουν δυστυχώς πεισθεί πως η ευθύνη είναι δική τους, αφετέρου να τοποθετήσουν τα θεμέλια για τον εξαφανισμό της ως Έθνος.

Δυστυχώς δε, επιβεβαιώνεται πως καμία χώρα δεν καταστρέφεται από εξωτερικούς κινδύνους, αλλά από το εσωτερικό της - από τις ενδοτικές πέμπτες φάλαγγες που την αποδυναμώνουν σταδιακά απομυζώντας τα πάντα, έως ότου κάποιος εχθρός της αναλάβει τα υπόλοιπα.
Έτσι σήμερα η Ελλάδα κατάντησε να είναι υπό την οικονομική κατοχή της Γερμανίας με μνημόνια στο διηνεκές και υπό τη στρατιωτική κατοχή των Η.Π.Α. - οπότε, εάν θελήσει είτε η μία δύναμη, είτε η άλλη να «εξευμενίσει» την Τουρκία για οποιονδήποτε λόγο, η Ελλάδα θα σκλαβωθεί ξανά, μόλις 200 χρόνια μετά την απελευθέρωση της από 400 χρόνια δουλείας.