Τα δύο μεγάλα πολυκαταστήματα που «έσπασαν» τη σημερινή αργία

Τα δύο μεγάλα πολυκαταστήματα που «έσπασαν» τη σημερινή αργία  - Media
Η δεύτερη ημέρα του χρόνου είναι εθιμικά ημέρα αργίας για τους υπαλλήλους των εμπορικών καταστημάτων, καθώς αναπλήρωναν την αργία της τελευταίας Κυριακής του χρόνου που τα καταστήματα μένουν ανοιχτά.
Για το λόγο αυτό, παρότι δεν είναι καθορισμένη αργία, και οι Εμπορικοί Σύλλογοι προτείνουν να μην λειτουργούν τα καταστήματα.
Ορισμένα μεγάλα πολυκαταστήματα ω
στόσο επιλέγουν να ανοίξουν κανονικά στις 2 του μήνα, διαφημίζοντας παράλληλα μεγαλύτερες προσφορές προκειμένου να δελεάσουν τους καταναλωτές.
Ανάμεσα σε αυτά είναι το γνωστό εκπρωτικό χωριό Μcarthurglen. Τα εμπορικά καταστήματα άνοιξαν το πρωί και θα κλείσουν το βράδυ στις 21:00. Επίσης ορισμένα καταστήματα είναι ανοιχτά σε γειτονικό εμπορικό.
Επίσης ανοιχτά είναι τα Praktiker, που όπως φαίνεται και από την ιστοσελίδα της εταιρείας από τις ημέρες που τα καταστήματά της είναι κλειστά απουσιάζει η σημερινή Πεμπτη 2 Ιανουρίου 2020.

Σε κάθε περίπτωση καλό θα ήταν οι καταναλωτές να επικοινωνούν με το κατάστημα που ενδιαφέρονται, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ανοιχτά είναι ορισμένα καταστήματα μέσα σε μεγάλα πολυκαταστήματα.