Ροφήματα που θα σας βοηθήσουν στην υγεία σας

Υπάρχουν πολλά ροφήματα τα οποία θα μπορούσαμε να εντάξουμε στην καθημερινότητά μας. καθώς έχουν θαυματουργή δράση στη διατήρηση και τη βελτίωση της υγείας και της σιλουέτας μας αποτελούν ισχυρό κίνητρο για να τα βάλουμε χωρίς δεύτερη σκέψη στη διατροφή μας.
Χυμός κερασιών.

Τα κεράσια γνωστά για την αντιφλεγμονώδη και αντιοξειδωτική δράση τους, αποτελούν ένα φρούτο πολύτιμο για την υγεία μας. Ο χυμός τους επίσης πολύ ευεργετικός, συμβάλλει επίσης στη βελτίωση του ύπνου και στην ανακούφιση των ρευματικών πόνων.

Τσάι πικραλίδας.
Μπορεί να ήταν μέχρι τώρα στις πρώτες προτιμήσεις σας, όμως θα ήταν πολύ θετικό για την υγεία σας να το δοκιμάσετε. Η πικραλίδα είναι ένα βότανο που συμβάλλει στην αποτοξίνωση του οργανισμού και στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, στην ενδυνάμωση της κυκλοφορίας του αίματος ενώ μεταξύ άλλων βοηθά και στην ανακούφιση από τον πονοκέφαλο.

Μαύρο τσάι.
Πέρα από το πράσινο τσάι, του οποίου οι ευεργετικές ιδιότητες στην υγεία και τη σιλουέτα είναι γνωστές, πολύ ωφέλιμο είναι και το μαύρο τσάι. Σύμφωνα με έρευνες το μαύρο τσάι βοηθά στην βελτίωση του μεταβολισμού και παράλληλα στην απώλεια βάρους, ενώ περιέχει γεγονός που μπορεί να σας εφοδιάσει με ενέργεια. Γιατί λοιπόν να μην το εντάξετε στο διατροφολόγιό σας;


Χυμός Κράνμπερι.
Έχει ωραία γεύση και πολλά πλεονεκτήματα για την υγεία μας. Τα αντιοξειδωτικά τους συμβάλλουν στη διατήρηση μίας καλλίγραμμης σιλουέτας και νεανικής επιδερμίδας, ενώ ενισχύουν την άμυνα του οργανισμού προστατεύοντας από τις λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος.