Πέμπτη, Ιανουαρίου 2

Χορεύουν στη βροχή για να ξεχασθεί ΠΟΙΟΣ είναι ο Πρωθυπουργός της Εθνικής Ηττας

Τί ψηφίζετε ρε άβγαλτοι; Καταλαβαίνετε;
Πολέμησε ποτέ κάποιος απο την οικογένεια του Μητσοτάκη; Mε το Σόρο είναι η οικογένεια του, με offshore και τρέχα να δείς.


ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ή ΑΠΛΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ;

Κάτι δεν πάει καλά εκεί κάτω.  Αυτό που βλέπω  είναι έλλειψη κριτικής μνήμη και αντίληψης της πραγματικότητας, έλλειψη μέτρου, αμνησία και γενικώς υψηλή παραβατικότητα.

  • Με 120 δις ευρώ κόκκινα δάνεια το να μιλάς για πρωτογενές πλεόνασμα 5,4 δις ευρώ και μετά τόσες πωλήσεις κοκκίνων δανείων είναι καρναβαλισμός.
  • Με τόση παραβατικότητα να ζητάς ΕΔΕ απο την αστυνομία, όταν δεν έχεις μιλήσει ποτέ για τη συνταγματικότητα των μνημονίων, τους νόμους απαλλαγής των διοικητών των τραπεζών απο νομική ευθύνη με το νόμο Σαμαρά, το να μη βλέπεις πως το ΕΣΡ επιτρέπει τρία καρτέλ στην ενημέρωση θέλεις ψυχίατρο.
  • Η περίπτωση Αρσένη είναι αυτών των βουλευτών που στήριξαν τη κυβέρνηση Τσίπρα στη προδοσία της Μακεδονικής ονομασίας και μάλιστα χωρίς κανένα κέρδος για την Ελληνική πλευρά. Δεν έχει σοβαρότητα και δεν είναι ο μόνος. Στη βουλή είναι όλοι για άλλη δουλειά. Εχουν έξοδα…
  • Ο  Αδωνης σε ποιούς τα λέει αυτά. Αίσχος. Να πάρει το Χατζηδάκη και να πάνε Σευχέλες με το… Δημητριάδη τον διορισμένο στο Μαξίμου ανηψιό του Μητσοτάκη του αυτοδημιούργητου Χλεχλέ.
H EΠΑΝΑΛΗΨΗ ΜΗΤΗΡ ΜΑΘΗΣΕΩΣ
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΝΕΟ…

Ο χάρτης αυτός αποδίδει καλύτερα τα βάθη στην Ανατολική Μεσόγειο, στο Καστελόριζο και Βορειανατολικά της Κρήτης απο τον Goolge! Παρατηρείστε πιθανές θέσεις κοιτασμάτων σε μεγάλα βάθη. Εχω εξηγήσει το γιατί εδώ, τρία χρόνια πριν γίνει κατανοητό απο τους γεωλόγους το γιατί στις ΗΠΑ. Οπως τα έκαναν ας τα φάνε.
Καταναοητό γιατί μερικοί επιμένουν στον επόμενο χάρτη της ΑΟΖ που δίνει παραπάνω ΑΟΖ στη Τουρκία δυτικά του Καστελόριζου και όχι στον δικό μου, τον σωστό.

Ο ΣΩΣΤΟΣ ΧΑΡΤΗΣ THΣ ΚΑΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΟΖ
ΠΡΟΣΟΧΗ
Στο χάρτη αυτό ΔΕΝ έχει υπολογισθεί σωστά το Νότιο Δυτικό κομμάτι που αφορά την όριοθέτηση με την Λιβυκή ΑΟΖ. Στη περιοχή του Καστελόριζου έχει υπολογιστεί σωστά.

Υπέθεσα στο χάρτη αυτό, πως ο Κόλπος της Σύρτης της Λιβύης ήταν κλειστός τότε που τον σχεδίασα, γιατί σε όσους άλλους χάρτες είδα τότε, έτσι είχαν κάνει ενώ δεν είναι σωστό αυτό.


Η ιστορικότητα ενός κόλπου έχει νόημα να λαμβάνεται υπόψη σε μια οριοθεσία όταν αυτός παύει να ανήκει στην χώρα που την αφορά κατά την οριοθεσία και αυτό δεν αφορά την Λιβύη. Και εδώ ανύπαρκτο και ανεύθυνο το Υπουργείο Εξωτερικών και τα ΜΜΕ και οι Πεπέδες που βγάζουν. Αυτό δεν είναι χώρα.
Οταν ΔΕΝ αντιγράφεις κάτι βρίσκεις…
Τα λέω αυτά γιατί διάφορα ιστολόγια, συμπαθητικά κατά τα άλλα, αναφέρονται στην ΕΕ για το σωστό χάρτη…! Ούτε για αυτό δεν με ρώτησαν οι ψυχούληδες, οι μαγγίτες του πένθους.

Πάντα στην Ελλάδα ρωτάτε τους ξένους. Εγώ έβγαλα το χάρτη των κοιτασμάτων για να μη σας κλέψουν και για να μη προδόσουν. Σας τα έκαναν και τα δύο. Τους έδωσα χρυσό και τον πούλησαν.

Εμπάσει περιπτώσει, θα βγάλω νέο χάρτη για το θέμα αυτό. Πάλι εγώ θα το κάνω, γιατί αυτοί που ψηφίζετε και χαρίζουν ΑΟΖ είναι σκουπίδια.

Ο ΛΑΘΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ  ΚΑΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΟΖ
Στη περιοχή του Καστελόριζου ΔΕΝ έχει υπολογιστεί σωστά η Ελληνική ΑΟΖ. Το ίδιο αφορά και στον υπολογισμό στα σύνορα Ελλάδας και Λιβύης. ΔΥΟ ΛΑΘΗ σε αυτό το χάρτη και υπάρχουν και άλλα μαθηματικά θέματα που δεν έχει νόημα να τα αναφέρω εδώ δεν θα τα καταλάβαινε ένας απλός μαθηματικός.

Οταν αντιγράφεις κάτι ΔΕΝ βρίσκεις…
ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Με το αζημίωτο πάντα 24/7. Και σε ότι τους λένε απο την ΕΕ λένε ΝΑΙ, γιατί οι ίδιοι τους δίνουν τα λάθη στην ΑΟΖ απο το υπουργείο με τα κρυφά κονδύλια και τις ΜΙΚΟ του ενός και μετά στην ΕΕ τα αναπαράγουν. Εχω σιχαθεί τα τεχνάσματα αυτά.

WE ARE NOT ALL MAD. I AM ONLY.
Τώρα είναι πολύ αργά…

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΦΕΣΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΟΖ.

Πρέπει να έβγαλε δίς ευρώ ο ένοχος εκείνης της νύχτας  


Προηγήθηκε η χρεοκοπία Καραμανλή. Τέρμα τα σουτιέν.

Το πουλί πέταξε. Η Ελλάδα με συντονισμένο, σκηνοθετημένο διαχρονικά και υλοποιημένο επι Μητσοτάκη με τη σιωπή μικρών και μεγάλων ΜΜΕ, παρέδωσε 1/3 της  Ελληνικής ΑΟΖ στη Τουρκία.

Τί ψηφίζετε ρε άβγαλτοι; Καταλαβαίνετε;

Πολέμησε ποτέ κάποιος απο την οικογένεια του Μητσοτάκη; Mε το Σόρο είναι η οικογένεια του, με offshore και τρέχα να δείς. Συλλογή με αρχαία είχε ο Μητσοτάκης ο πατήρ και δεν τον ενoχλούσε κανένας. Oύτε ο Σαμαράς που κάποτε άργησε να κτυπήσει alarm σαν υπουργός όταν κάτι είχε κλαπεί απο ένα Μουσείο.