Τρίτη, Ιανουαρίου 14

Τίποτα δεν ξυπνά τους νεοέλληνες-ραγιάδες: Αυτό είναι το μέλλον μας; Το έγγραφο που τα λέει ΟΛΑ!!! (Βίντεο)


Την ώρα που εκατοντάδες Έλληνες προβάλουν σφοδρές αντιστάσεις σε όλη την Ενδοχώρα, οι περισσότεροι κλασικά κοιμούνται τον ύπνο του «δικαίου».
του Νεκτάριου Αρχοντίου
Όλα κυλούν σαν να μη συμβαίνει τίποτε. Τα μαγαζιά διασκέδασης και οι καφετέριες ασφυκτιούν από νεολαία, ενώ οι μεγαλύτεροι σε ηλικία κινούνται στις «ράγες» της καθημερινής τους ρουτίνας.

Τι συμβαίνει ταυτόχρονα; Η Ελλάδα εποικίζεται και οι 9 στους 10 Έλληνες δεν το έχουν πάρει χαμπάρι. Αν ήμασταν σε πόλεμο και ηχούσαν οι σειρήνες, ίσως είχαμε καλύτερες πιθανότητες
να αντιληφθούν τον κίνδυνο. Βέβαια στη σημερινή κοινωνία αυτού του τόπου, ακόμη και αυτό είναι αμφίβολο. Φαίνεται πως ό,τι κι αν γίνεται δεν μπορεί να τους ταρακουνήσει.


Μόνο λίγοι αντιδρούν, ωστόσο οι αντιδράσεις τους καταπνίγονται εύκολα. Δυστυχώς τα νέα δεν είναι ευχάριστα. Τους τελευταίους μήνες ήρθαν πάνω από 40.000 μετανάστες στα νησιά και πολλοί από αυτούς μεταφέρθηκαν και θα μεταφερθούν στην Ενδοχώρα.
Τα αποτελέσματα της εισβολής βρίσκονται ολόγυρά μας, αλλά κανείς δεν φαίνεται να τους δίνει σημασία. Βιασμοί, κλοπές, ξυλοδαρμοί συμμοριών, είναι μερικά από αυτά. Στον απόηχο των παραπάνω, σας ενημερώσαμε χθες για την νέα έκθεση της ΕΛΣΤΑΤ που κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για το δημογραφικό ακόμη μια φορά.
Σήμερα, θέλουμε να δείξετε προσοχή στο παρακάτω, που αφορά τη Σάμο. Το σάιτ, samiaki.tv, υπογραμμίζει πως από την αρχή του έτους μέχρι και τις 31/10 γεννήθηκαν στο νησί 226 παιδιά από τα οποία μόνο τα 120 ήταν Ελλήνων και τα 96 αλλοδαπών.
Για του λόγου το αληθές, το σχετικό έγγραφο αναφέρει: «Προς γνώση της Σαμιακής Κοινωνίας πληροφορούμε ότι το χρονικό διάστημα από 01-01-2019 έως και 31/10/2019 η μοναδική υπηρετούσα, με μετακίνηση, Παιδίατρος στο Νοσοκομείο μας, εξέτασε στα εξωτερικά ιατρεία της Παιδιατρικής Κλινικής 4.592 παιδιά και νοσήλευσε 293 παιδιά.Επιπλέον, εξέτασε 226 νεογνά, που γεννήθηκαν στη Μαιευτική –Γυναικολογική Κλινική του Νοσοκομείου μας, εκ των οποίων 130 ημεδαπά και 96 αλλοδαπά (προσφύγων-μεταναστριών)
Όπως βλέπετε, γίνεται ειδική αναφορά, στο ότι τα 96 από τα 226 παιδιά που γεννήθηκαν από την αρχή του έτους στη Σάμο, είναι προσφύγων και μεταναστών και όχι εν γένει αλλοδαπών που ζούσαν για χρόνια εκεί.
Η διαφορά είναι τρομακτική. Σε μερικά χρόνια θα είναι περισσότερα τα παιδιά των μουσουλμάνων μεταναστών με μαθηματική ακρίβεια, όχι μόνο στα νησιά αλλά σε ολόκληρη την ενδοχώρα.
Τέλος σημειώνουμε, πως καθημερινά μπαίνουν στη χώρα μας τουλάχιστον 700 παράνομοι μετανάστες. Αυτοί που μπαίνουν από τα νησιά προσμετρούνται, όχι όμως και αυτοί που μπαίνουν από τον Έβρο. Έτσι ακόμη και τις μέρες που υπάρχουν μειωμένες ροές, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μονίμως περνούν από τον Έβρο μεγάλες ομάδες μεταναστών, που πολλές φορές φτάνουν και τους 200.
ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ.









(φώτο: Eurokinissi)