Τρίτη, Ιανουαρίου 7

Η ΝΔ μετατρέπει τα πλοία του Πολεμικού Ναυτικού σε πλωτά “hot spot” λαθρομεταναστών!

Η ΝΔ μετατρέπει τα πλοία του Πολεμικού Ναυτικού σε πλωτά “hot spot” λαθρομεταναστών!
Το ένα χαστούκι μετά το άλλο τρώνε οι δήθεν πατριώτες που ψήφισαν Νέα Δημοκρατία για να απαλλαγούν από την εθνομηδενιστική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς τα κρούσματα πλήρους ταύτισης με το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα είναι πλέον καθημερινά. Με ατζέντα το περίφημο «νόμος και τάξη» και την πάταξη της λαθρομετανάστευσης δυστυχώς πολλοί ήταν εκείνοι που
πίστεψαν στις προεκλογικές εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη κι ως εκ τούτου του χάρισαν την αυτοδυναμία για να αντιληφθούν λίγες μόνο ημέρες μετά την κάλπη πως εξαπατήθηκαν, αφού τίποτα δεν έχει αλλάξει προς το καλύτερο.
Τη στιγμή που το ελληνικό κράτος υπερηφανεύεται για την στρατηγική του αναβάθμιση, για τη διπλωματική του δεινότητα να πείθει συμμάχους και για την ετοιμότητα προάσπισης της εθνικής κυριαρχίας απέναντι σε κάθε πιθανό εχθρό έρχονται ειδήσεις σαν την εν λόγω που καθιστούν όλα τα προαναφερόμενα ανέκδοτο και κατατάσσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη άξιο συνεχιστή του μπολσεβίκου προκατόχου του, Τσίπρα.
Εν όψει του νέου κύματος κακοκαιρίας το Πολεμικό Ναυτικό θα στείλει αρματαγωγά στα νησιά του Β. Αιγαίου για να χρησιμοποιηθούν ως πλωτά hot-spot και να φιλοξενήσουν «ευπαθείς» ομάδες, γεγονός που καταδεικνύει δύο βασικά πράγματα. Το πρώτο και προφανές, ότι η ΝΔ δεν αισθάνεται τη παραμικρή ντροπή να μετατρέψει τις Ένοπλες Δυνάμεις σε υπηρετικό προσωπικό των λαθρομεταναστών και μάλιστα το ιδιαίτερα αξιόμαχο Πολεμικό μας Ναυτικό, το οποίο αντί να περιπολεί στο Αιγαίο για να αντιμετωπίσει την τουρκική προκλητικότητα αξιοποιείται ως δομή φιλοξενίας για λαθρομετανάστες.
Το δεύτερο είναι ότι το αφήγημα για αποσυμφόρηση των νησιών είναι ένα μεγάλο ψέμα διότι οι αφίξεις λαθρομεταναστών παρουσιάζουν αύξηση επί ημερών ΝΔ και η έκρυθμη κατάσταση στα νησιά του Β. Αιγαίου αντί να αποτελέσει αφορμή για πάταξη του φαινομένου αποτελεί, αντίθετα, κίνητρο για αποστολή «ανθρωπιστικής βοήθειας» σε άτομα τα οποία υποτίθεται ότι έδιωξε η «πατριωτική» κυβέρνηση.
Δυστυχώς όλα τα παραπάνω αποτελούν θλιβερή πραγματικότητα για ένα περήφανο έθνος, το οποίο εξευτελίζεται χωρίς τη παραμικρή αντίδραση και πώς να γίνει διαφορετικά όταν μοναδική φωνή αντίστασης ήταν η Χρυσή Αυγή, την οποία μεθοδικά έθεσαν εκτός κοινοβουλίου στις τελευταίες εθνικές εκλογές;
.xrisiavgi.com/