Δευτέρα, Ιανουαρίου 20

Εξηγήσεις για τους ελληνικούς Patriot στη Σαουδική Αραβία ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ από την κυβέρνηση!!!!

ΤΙ ΖΟΥΜΕ...

Εξηγήσεις ή διάψευση των πληροφοριών για την αποστολή ελληνικών Patriot στη Σαουδική Αραβία ζητά με δήλωση του ο Θοδωρής Δρίτσας, Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ.
Στη δήλωση του αναφέρει:
«Θέλουμε να πιστεύουμε ότι τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών για αποστολή ελληνικών Patriot στη Σαουδική Αραβία, είναι αβάσιμα και αποτελούν προϊόν λανθασμένης πληροφόρησης.
Φοβόμαστε όμως, ότι αυτό που εμείς θέλουμε δεν ισχύει, γιατί τα δημοσιεύματα είναι πολλά, από πολλές πλευρές και με πολλές λεπτομέρειες.
Καλούμε την Κυβέρνηση και τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, να ακυρώσει αμέσως κάθε τέτοια σκέψη και κάθε τέτοιο σχέδιο.
Η Ελλάδα είναι χώρα που φιλοδοξεί οι  διεθνείς παρεμβάσεις της και συμπεριφορές της, να στοχεύουν στην Ειρήνη και στη συνεννόηση και να αποτελούν μέρος όπου χρειάζεται, επίσημων πρωτοβουλιών Διεθνών Οργανισμών στις οποίες η χώρα μας συμμετέχει.
Κατά πάγια πρακτική και στόχευση, τα εθνικά μας συμφέροντα υπηρετούνται μόνο όταν γινόμαστε μέρος της λύσης και όχι μέρος του κάθε προβλήματος.
Μετά το σοβαρότατο λάθος του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, όταν επικρότησε κατά την επίσκεψή τους στις Η.Π.Α. την εκτέλεση του Σουλεϊμανί, η ενδεχόμενη ενεργός και μάλιστα πολεμική εμπλοκή της Ελλάδας στην κρίση και στις συγκρούσεις που εξελίσσονται στη Μέση Ανατολή, αποτελεί πράξη που ανατρέπει πλήρως τα σταθερά δεδομένα της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής και γεννά τεράστιους κινδύνους για τη χώρα μας.
Απαιτείται σήμερα κιόλας, σαφής και υπεύθυνη επίσημη διάψευση από την πλευρά της Κυβέρνησης».
ΠΗΓΗ
ΣΧΟΛΙΟ : Φιλελέδες μου τώρα καταλάβατε πόσο ...ΖΑΙΟΙ καταντήσατε;;; Πιο κάτω και απο τους ροζουλί, που σας δουλεύουν ψιλό γαζί και είναι ΠΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ απο τον Cούλη και τους οπαδούς του!!! ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ !!!
 shmantikanea.