Δευτέρα, Φεβρουαρίου 17

Χαμός με την κόρη του Βοσκόπουλου! “Γκρέμισε” το μαγαζί η 19χρονη Μαρία με το τσιφτετέλι της στην πρεμιέρα του μπαμπά της

1
Ο Τόλης Βοσκόπουλος επέστρεψε στις εμφανίσεις του. Ο  ερμηνευτής έκανε την πρεμιέρα του μουσικού προγράμματός του το βράδυ της Τρίτης και υποδέχθηκε πλήθος κόσμου που ήρθαν να τον απολαύσουν στην πίστα. Τα δύο πιο σημαντικά πρόσωπα της ζωής του ήταν στο πλευρό του αγαπημένου ερμηνευτή και διασκέδασαν με τα τραγούδια του που έχουν γράψει ιστορία.


Η σύζυγός του, Άντζελα Γκερέκου, και η κόρη τους, Μαρία Βοσκοπούλου, ήταν εκεί μαζί του. Η μονάκριβη κόρη του βετεράνου τραγουδιστή και της πρόεδρου του ΕΟΤ είναι σήμερα 19 ετών. Μάλιστα, ακολουθεί τα χνάρια των γονιών της και ετοιμάζεται να ασχοληθεί επαγγελματικά με το μουσικό θέατρο.
Μαμά και κόρη διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τις επιτυχίες του Τόλη Βοσκόπουλου, με τη Μαρία να ανεβαίνει κατά τη διάρκεια της βραδιάς στην καρέκλα και να χορεύει ένα τσιφτετέλι, καθώς ο διάσημος μπαμπάς της ερμήνευε τα τραγούδια του.