Κυριακή, Φεβρουαρίου 16

Χθες αυτοκτόνησε Έλληνας 30 ετών άνεργος πέφτοντας στις γραμμές του Μετρό. - Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ετοιμάζει νέες δομές για τους εισβολείς μετανάστες με κλιματισμό, δωρεάν WIFI, καθημερινή σίτιση, και 500 ευρώ στον καθένα εισβολέα !

Μήπως κι εμείς να σχίζαμε ταυτότητες και να δηλώσουμε λαθρομετανάστες από άλλη χώρα;; Τι λέτε;;
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες κατασκευής του νέου κλειστού κέντρο μεταναστών στη Σάμο στη θέση Ζερβού κοντά στο Βαθύ, όπου μέχρι στιγμής έχουν τοποθετηθεί 180 οικίσκοι
Ο κάθε οικίσκος είναι εμβαδού 24 τετραγωνικών και έχει δύο υπνοδωμάτια, μια μικρή κουζίνα και τουαλέτα. Ο χώρος θα κλιματίζεται ενώ θα προσφέρει δωρεάν wifi και δωρεάν καθημερινή σίτιση.Συπολογίστε ότι οι περισσότεροι από αυτούς αν όχι όλοι λαμβάνουν και χρηματικό επίδομα κάθε μήνα!

Όπως σε όλες τις δομές τέτοιου τύπου, το κέντρο θα είναι περιφραγμένο με διπλό ψηλό φράχτη. Δικαίωμα να βγαίνουν έξω με ειδική κάρτα θα έχουν όσοι δεν είναι παραβατικοί, προς επιστροφή ή νεοεισερχόμενοι.Στο κλειστό κέντρο, προβλέπεται η κατασκευή τζαμιού. Έτοιμο είναι επίσης το κτίριο όπου θα στεγάζονται οι διοικητικές υπηρεσίες, αλλά και τα ιατρεία.Όποιες ελληνικές επιχειρήσεις βρίσκονται στην περιοχή, πρέπει να απομακρυνθούν, μέχρι το τέλος του μήνα.Η νέα κλειστή δομή στη θέση Ζερβού απέχει περίπου 7 χλμ από το Βαθύ, όπου βρίσκεται το αρχικό hot spot. Η δομή φιλοξενεί υπεράριθμο αριθμό προσφύγων και μεταναστών, που έχουν στήσει αυτοσχέδια καταλύματα στην πλαγιά του βουνού. Αποχέτευση και τρεχούμενο νερό δεν υπάρχει.

Δείτε στο βίντεο του ΣΚΑΙ τι περιέχουν οι καμπίνες: