Κυριακή, Φεβρουαρίου 23

Ενεργοποιήθηκε η 5η φάση του σχεδίου «ΦΑΛΑΓΓΑ» η Ελληνική Αυτοκρατορία αντεπιτίθεται .Πιστέψτε το και ζήστε το !!

Έλληνες , θα γίνεται μάρτυρες μεγάλων στιγμών του Ελληνισμού .Μην αποθαρρύνεστε από ανθέλληνες , νενέκους , μικρόψυχους , θεομπαίχτες , λαοπλάνους ,σαλεμένους και πουλημένους, «παίζουν τα ρέστα τους»

Η υπο κατοχή – από το 1453 - Κωνσταντινούπολη και τα κατεχόμενα νησιά Ίμβρος και Τένεδος,  ( αφού πρώτα γίνουν πλέον μεταναστευτικά ¨κρατίδια¨) θα σηκώσουν ψηλά τα λάβαρα του Ελληνισμού  .Η κατεχόμενη Κύπρος θα ελευθερωθεί επιτέλους από τις κατοχικές δυνάμεις του Αττίλα ( η κατεχόμενη Κύπρος θα γίνει το 3ο Βιετνάμ της Τουρκίας ως έχουμε δείξει και βλέπετε μέρα με την ημέρα να υλοποιείται )  . Η βόρεια Ήπειρος ,τα Διαπόντια Νησιά ολόκληρο το νησιωτικό αυτό σύμπλεγμα των 11 νησιών, και η Βόρεια Μασεντόνια ( Πρώην ΣΚΟΠΙΑ ) θα ενσωματωθούν πλήρως διοικητικά στην Ελλάδα ( έχει γίνει καλή δουλειά γι αυτό )

Θα συνδεθούν σε μια Ελλάδα που προς το παρόν, έχει το ρόλο ενός πολυπολιτισμικού προτεκτοράτου  για το Ελληνικό έθνος και καθώς , η ένωση ΕΛΛΑΔΑΣ – ΚΥΠΡΟΥ θα έχει αποκτήσει παράλληλα τη δυναμική της .

Ό,λα αυτά έχουν δρομολογηθεί και έχουν «κλειδώσει» και έτσι , μπορούμε να περάσουμε στην 5η φάση .

Η Ελληνική διπλωματία  φίλοι μας αδυνατεί ( ενίοτε δεν τολμά ) να δράση εκτός του πεδίου πανίσχυρων γεωπολιτικών  συμφερόντων που μας έχει εγκλωβίσει , ξένων προς τα συμφέροντα του ελληνισμού. Τούτο , χρόνια τώρα , είναι «ηλίου φαεινότερον»

Πως είναι «παγιδευμένη» ;

Εάν στραφεί ( η ελληνική διπλωματία ) προς Ρωσία μεριά , θα εμπλακούμε  σε πόλεμο με την Τουρκία , εάν «εναγκαλιστεί σφικτά » με τις ΗΠΑ θα σαμποταριστούμε στην ΕΕ από  την Γερμανία , εάν στηρίξουμε Γερμανικά συμφέροντα , θα μας γυρίσουν την πλάτη και οι Γάλλοι , εάν δεν συνεργαστούμε με τους Τούρκους ( συνεκμετάλλευση κτλ ) θα μας αφήσουν σε πόλεμο με την Τουρκία και οι Ρώσοι και οι Αμερικανοί , εάν πούμε ναι σε όλα στο Χάφταρ θα μας γυρίσουν την πλάτη στον ΟΗΕ , εάν πούμε όχι στο Τουρκο- Λιβυκό σύμφωνο για την ψευτο ΑΟΖ  , θα μας αφήσουν μόνους όλοι τους ,  με μια ψυχικά άρρωστη Τουρκία κ.ο.κ

Με άλλα λόγια , τα έχουμε κάνει «σαλάτα» κι αυτό γιατί , όλα αυτά τα χρόνια δεν τολμήσαμε και δεν μπορέσαμε .

Το λόγο έχουν οι ΦΥΛΑΚΕΣ και δει , το δίκτυο της Ομάδας που καιρό τώρα είναι επιφορτισμένο και προετοιμασμένο με την υλοποίηση της 5ης φάσης  . Έλληνες στην καρδιά και στην ψυχή με περγαμηνές για απόδειξη  , άτομα υψηλής νοημοσύνης , μακροχρόνια κάτοικοι στην αλλοδαπή ( εκεί ό,που χρειάζονται ) και σε νευραλγικά μάλιστα πόστα.

Πρόσφατα εξασφαλίστηκε η χρηματοδότηση , δόθηκαν εντολές , έγιναν αποδεκτές και αναλήφθηκαν οι αποστολές τους .

Δυστυχώς – και λέμε δυστυχώς διότι δεν φταίει ο Τουρκικός λαός – η Τουρκία θα «επανασυσταθεί» σ ένα νέο κράτος στα μέτρα της ΕΕ . Σ ένα νέο κράτος , που θα ζήσει ήρεμα δίπλα μας για τα επόμενα 100 χρόνια.

Δείτε το να υλοποιείται και νιώσετε γι άλλη μια φορά , οι εκλεκτοί της Ιστορίας . Νιώσετε την σημαντικότερη Αυτοκρατορία όλων των εποχών να ορθώνεται και να επιβάλλεται ως εγγυήτρια  σε τούτο το χωροχρόνο της Ιστορίας . Μιας ιστορίας που πάντα θα επαναλαμβάνεται .

Το όραμα άλλωστε , δίνει τη δύναμη και ορίζει τους σκοπούς «που αγιάζουν τα μέσα »

Επισήμανση :  Όποιος με οποιονδήποτε τρόπο , αποκαλύψει την ταυτότητα μέλους του δικτύου της ομάδας , θέτει σε σοβαρό κίνδυνο τη ζωή του ( όπου και αν βρίσκεται ) και όχι μόνο .

Σημ . Το πρώτο σκέλος του σχεδίου που δύναται να γίνει γνωστό , έχει ήδη δημοσιευτεί .

Αθήνα 22 .2.2020

Εκ της διοικήσεως της ..

ΟΜΑΔΑΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ