Τετάρτη, Φεβρουαρίου 5

ΟΙ «ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΕΣ» ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΟΖ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΕΚΘΕΣΟΥΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος
Ελληνίδες και Έλληνες πατριώτες.
Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε αυτό το πρόβλημα με την παλαβή συμφωνία Τουρκίας Λιβύης, είναι το τέταρτο άρθρο που γράφω, και σε όλα επισημαίνω τις προδοτικές ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ της Κυβέρνησης μας, καθώς και τις επίσης προδοτικές ενέργειες.
Αν από την αρχή είχαμε κάνει ως Κυβέρνηση, αυτά τα απλά που προβλέπονται
στην Εξωτερική πολιτική, το πρόβλημα είχε τελειώσει μέσα στις επόμενες 10 ημέρες και σήμερα θα γελάγαμε με την Τουρκία.
Με απόλυτο ΔΟΛΟ κατά της Ελλάδος , η Κυβέρνηση δεν έστειλε στον ΟΗΕ τις διεθνείς συμβάσεις που αποδεικνύουν τα Ελληνικά σύνορα του Καστελόριζου για να έχει τελειώσει ΕΚΕΙ η παλαβομάρα της Τουρκίας.
Επιμένω λοιπόν συνεχώς από τότε, πως υπάρχει μεγάλος ΔΟΛΟΣ κατά των Ελληνικών συμφερόντων από την Κυβέρνησή μας, και με αυτά που κάνει, αλλά και με αυτά ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ, προσπαθεί να δημιουργήσει ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ στην χώρα.
Και παράλληλα βλέπουμε όλους τους «μεγάλους» (Πούτιν, Τράμπ, Μέρκελ,) να το παίζουν «αδιαφορία» και να κάνουν όλοι τα «στραβά μάτια» σε ότι κάνει η Τουρκία, ενώ με τα λόγια την «αναθεματίζουν».
Άλλα λένε και άλλα κάνουν, για μπέρδεμα και κοροϊδία του κόσμου.
Και έχουμε εδώ και τους δικούς μας που αντιμετωπίζουν την Τουρκία με «τζάμπα μαγκιές» τύπου «Πολάκη» με σκοπό να δημιουργήσουν Διεθνές πρόβλημα στην χώρα. Τελικά από «σκατά σε σκατά» το πάμε και στο τέλος θα την πληρώσει ο λαός, ενώ όλοι αυτοί οι «τζάμπα μάγκες» μόλις δουν τα σκούρα, θα την «κάνουν».
Εμείς εδώ βέβαια θα λέμε την αλήθεια και θα εξηγούμε στον κόσμο τους κινδύνους από τις προδοτικές τους ενέργειες, με την ελπίδα να τις συγκρατούμε.
...........................................................................................................
ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΑΙ Η ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΟΖ
Έχει βγεί λοιπόν τώρα το Τουρκικό ερευνητικό και κάνει έρευνες στην Ελληνική ΑΟΖ Ανατολικά της Κρήτης. Έτσι λένε τα κανάλια και έχει αρχίσει να «φουσκώνει» ο «τζάμπα μάγκας» Πρωθυπουργός και ο Υπ. Άμυνας.






Για να καταλάβετε ότι όλα αυτά είναι για να κοροϊδεύουν τον λαό,
ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΟΖ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ;;;;;;;;
Γι’ αυτήν που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΕΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΑΥΤΉΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΉ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΟΖ....!!!!! Έχει ΔΙΚΑΙΩΜΑ να έχει ΑΟΖ, αλλά ένα δικαίωμα που δείχνει να ΜΗΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ.
Αυτό φαίνεται ΔΙΕΘΝΩΣ.
Για να μην λέμε πολλά, εδώ κοροϊδεύουν τους Έλληνες προσπαθώντας να δημιουργήσουν ΔΙΕΘΝΕΣ πρόβλημα στην Ελλάδα και μιλάνε για την ΑΟΖ που επί της ουσίας ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ, αφού δεν έχει γίνει καμία ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ στα όρια των 200 μιλίων, ούτε καμία συμφωνία με την Αίγυπτο ούτε με την Κύπρο, ενώ ο Ερντογάν έχει κάνει μία οριοθέτηση με την Λιβύη, που μπορεί να είναι παράνομη, αλλά δεν υπάρχει απέναντί του ΚΑΜΙΑ ΝΟΜΙΜΗ οριοθέτηση της Ελλάδος που να τον εμποδίζει. Ούτε υπάρχει και καταδικαστική απόφαση από Διεθνή Οργανισμό για την άκυρη συμφωνία του. Μόνο «καταδικαστικά λόγια» υπάρχουν, ενώ όλοι κάνουν τα στραβά μάτια στον Ερντογάν.
ΕΤΣΙ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ δημιουργώντας εντελώς ψευδής εντυπώσεις για τα υφιστάμενα γεγονότα, ΕΝΏ όλοι τους, ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΔΟΛΟ κατά της Ελλάδος.
Αν δεν υπάρξει λοιπόν επίσημη ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ της ΑΟΖ από πλευράς της Ελλάδος, η θαλάσσια περιοχή εκτός των χωρικών μας υδάτων, είναι απλά ΔΙΕΘΝΗ ΥΔΑΤΑ που σε αυτά δεν έχει δικαιοδοσία η Ελλάδα.
Χωρίς έγγραφες συμφωνίες όλα τα υπόλοιπα είναι λόγια του αέρα.
Η Δυνατότητα ενός κράτους, κατά το Διεθνές Δίκαιο της θάλασσας, να εκμεταλλευτεί οικονομικά την θάλασσα, έξω από τα χωρικά του ύδατα μέχρι τα 200 μίλια, είναι μία δυνατότητα που την έχει, ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ. Και αν θέλει να εκμεταλευτεί αυτήν την θάλασσα, ΤΟ ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ καταθέτοντας στον ΟΗΕ την ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΟΖ.
Δεν πρόκειται για χωρικά ύδατα που μας ανήκουν, αλλά για διεθνή ύδατα, που για να μας ανήκει η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥΣ και μόνο ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ, πρέπει να το ΘΕΛΟΥΜΕ και να το ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ...!!!!!
Με λόγια του αέρα δεν αποκτάς δικαιώματα στην ανοιχτή θάλασσα.
Η ΑΕΡΟΛΟΓΙΑ ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ «ΠΑΙΖΕΙ» και είναι ίσως η μόνη χώρα στον κόσμο που ΟΛΟΙ παρουσιάζουν την αερολογία, σαν να έχει «ΙΣΧΥ»...!!
Και αυτό που προσπαθεί να κάνει τώρα ΜΕ ΔΟΛΟ ο «τζάμπα μάγκας» υπ. Άμυνας, είναι να κοροϊδέψει και να δημιουργήσει λανθασμένες εντυπώσεις στους Έλληνες, ώστε να είναι σύμφωνοι σε ενδεχόμενη βύθιση του Τουρκικού ερευνητικού από Ελληνικό πολεμικό.
Και αυτό το λέω, διότι ακούγεται αυτό το σενάριο στους «διαδρόμους» του Υπουργείου για να θυμηθούν και καλά το «βυθίσατε το χώρα», που δεν έχει όμως καμία σχέση το κλειστό Ελληνικό Αιγαίο με την ανοιχτή ΔΙΕΘΝΉ Μεσόγειο θάλασσα.
Εγώ να σας πω, πως αν γίνει κατι τέτοιο η Ελλάδα θα εκτεθεί ΔΙΕΘΝΩΣ, διότι θα έχει χτυπήσει ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΟΧΟ σε ΔΙΕΘΝΗ ΥΔΑΤΑ χωρίς να αποδεικνύει με ΔΙΕΘΝΗ ΕΓΓΡΑΦΑ το Έννομο κυριαρχικό συμφέρον της στην περιοχή.
Ας κάνουν πρώτα ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ της Ελληνικής ΑΟΖ και μετά να υπερασπιστούν με όλα τα μέσα το έννομο ΔΙΕΘΝΕΣ συμφέρον μας. Διότι εύλογα θα σου πούνε: «Τι ζητάς σε αυτήν την θάλασσα αφού δεν έχεις ΝΟΜΙΜΑ συμφέροντα;
Στον ΟΗΕ δεν στείλαμε τις ΔΙΕΘΝΉς ΣΥΜΒΆΣΕΙς που έπρεπε για να κρίνει παράνομη την συμφωνία Τουρκίας Λιβύης. Και όλες οι ενέργειες της ελληνικής Κυβέρνησης, στοχεύουν στο να δημιουργήσουν αρνητικά τετελεσμένα κατά της Ελλάδος. Δεν τα κάνουν «κατά λάθος».
ΣΚΟΠΙΜΑ ΕΙΝΑΙ.
Εν τέλει πρέπει να μας περνάνε για ηλίθιους και να έχουν μείνει σε εκείνη την μαλακία του Κονδύλη, που τα μεγάλα και μοναδικά προτερήματα αυτού του ελληνικού λαού, τα ονόμασε «ηλιθιότητα», λέγοντας εκείνη την μεγάλη μαλακία: «αν γνώριζα πόσο ηλίθιοι είναι οι Έλληνες, θα τους κυβερνούσα από Δεκανέας».
Ήταν «ξύπνιος» και «πονηρός» αυτός και του φαίνονταν ηλίθιοι οι φιλότιμοι και καλοπροαίρετοι Έλληνες. Καταλάβατε;
Έχουμε γεμίσει μάλλον και σήμερα από τέτοιους «πονηρούς» και «τζάμπα μάγκες» που μας περνάνε για ηλίθιους.
Άστους να νομίζουν και να «αυνανίζονται» αυτοί οι «πονηροί» και αφού είναι τυφλοί και δεν βλέπουν τι έρχεται, άστους και θα δούμε μέσα σε 6 μήνες ποιός ήταν ο ηλίθιος. Με το «BREXIT” επιβεβαιώθηκε άλλη μία προόρηση του αγίου Παϊσίου. Έχει προορήσει επίσης, πως:... «ΝΎΧΤΑ ΘΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ».....
Θα δούμε σύντομα ρε «τζάμπα μάγκες» και «πονηροί» ποιοί ήταν τελικά οι .... ηλίθιοι...!!!!


Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής-αρθρογράφος

giannis_lampropoulos@yahoo.com