Σάββατο, Φεβρουαρίου 8

Οι οικονομίες μας στα....στρώματα !!!

Εαν ακούσει κανείς τα ΜΜΕ της παραπληροφόρησης και της προπαγάνδας, θα νομίζει ότι ο κόσμος κρύβει περιουσίες σε στρώματα μαξιλάρια και κρύπτες, δίνοντας έτσι λόγο και αφορμή  στους απανταχού κλέφτες, να μπουκάρουν στα σπίτια και να βασανίζουν γεροντάκια για 300 και 400€.

Οχι κύριοι, δυστυχώς ότι οικονομίες είχαμε εμείς οι απλοί άνθρωποι, όλες εξανεμίστηκαν στον βωμό
των μνημονίων, και των χαρατσιών που μας φορτώσατε. Οι περισσότεροι πλέον ζούμε με ένα μισθό, ή μια σύνταξη, και παρακαλάμε να μή τύχει κάτι έκτακτο.

Τα χρέη προς τα ταμεία και το δημόσιο αυξάνονται,παρά τις "πετυχημένες" συνταγές που μας επέβαλαν οι εταίροι μας,με την δική σας συγκατάθεση.

Τα πράγματα όμως είναι τόσο απλά, που δείχνουν ξεκάθαρα, πως, είτε σας κρατάνε δέσμιους οι Γερμανοί γιατί έχετε την ουρά σας βρεγμένη, ή δεν θέλετε να δείτε τον κόσμο να ανασαίνει. Διότι γνωρίζετε πολύ καλά, πως για να μειωθουν τα χρέη του κόσμου, πρέπει η τσέπη τους να γεμίσει. Γιατί πριν την κρίση οι ωφειλές ήταν πολύ χαμηλώτερες, και χρωστουσαν μόνο οι συστηματικοί μπαταχτσήδες, όπως και τώρα; Ολες οι άλλες εκατοντάδες χιλιάδες, ή και εκατομμύρια Ελληνες, έγιναν κακοπληρωτές από τα δυσβάσταχτα μέτρα που επιβάλατε κι εσείς και όλοι οι προηγούμενοι.

Συμπέρασμα; Ακολουθείτε σχέδιο φτωχοποίησης και εξαθλίωσης των Ελλήνων, με σκοπό την υφαρπαγή της περιουσίας τους. Ετσι το βλέπω εγώ.  Γιατί αν θέλατε πραγματικά να σώσετε τους Ελληνες, θα κάνατε αυτ'ό που πρέπει. Να έχουν δηλ. χρήματα να καταναλώνουν,τα χρήματα αυτά  να επιστρέφουν στην Ελληνική αγορά στις μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, κι από εκεί μέσω της φορολογίας, στα ταμεία του κράτους. Εχουμε όμως αυτή την στιγμή κράτος; Νοιαζόμαστε για τους Ελληνες; Μέχρι στιγμής δεν φαίνεται κ'άτι τέτοιο, και μάλλον θα αποτελέσετε κι εσείς μια σύντομη παρένθεση στον δύσμοιρο τούτο τόπο, που ούτε τον νοιαζεστε, ούτε και τον λυπαστε.

αναγνωστης
 http://www.ksipnistere.com/