Πέμπτη, Φεβρουαρίου 27

Μηταράκης: Να ζητήσει άμεσα συγγνώμη ο Μουτζούρης από τον πρωθυπουργό που δεν άφησε τα ΜΑΤ να κάνουν τη δουλειά που τους είχε αναθέσει

ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΤΣΙΤΣΙΦΙΟΓΚΟ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΛΕΣΒΟ;;
Την πλευρά της κυβέρνησης για το ζήτημα του μεταναστευτικού και συγκεκριμένα για τη δημιουργία των κλειστών δομών υποδοχής μεταναστών  εξέφρασε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης.

Ο υπουργός με αφορμή τη χυδαία χειρονομία του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κώστα Μουτζούρη, δε δίστασε να υποστηρίξει πως «ο κόσμος στα νησιά έχει ξεσηκωθεί με ψευδή στοιχεία, με αποτέλεσμα να ενωθούν τα δύο άκρα, οι ακροδεξιοί και οι ακροαριστεροί» ενώ απαίτησε από τον Μουτζούρη να ζητήσει συγγνώμη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη συμπεριφορά του.
Τέλος, υποστήριξε πως «από τον Ιούλιο μέχρι σήμερα έχουν μεταφερθεί στην ενδοχώρα 19.000 πρόσφυγες και μετανάστες, ενώ σκοπεύουμε μέσα στο 2020 να μειώσουμε τον πληθυσμό που παραμένει από τις 42.000 στις 20.000».
Δείτε επίσης: Εκτός ορίων ο Μουτζούρης: «Να κι αν είναι οργισμένος ο Μητσοτάκης» – Αποκλείστηκε από τη συνάντηση για το μεταναστευτικό (video)