Κυριακή, Φεβρουαρίου 9

Δήλωση ΣΟΚ από τον Γιώργο Καρατζαφέρη! «Θα πήγαινα στο…» Μάλλον μας κάνει πλάκα!

1
Γνώστης του χώρου και με μεγάλη εμπειρία, ο Γιώργος Καρατζαφέρης δηλώνει έτοιμος να επανέλθει στο προσκήνιο, γιατί όχι και μέσα από κάποιο τηλεοπτικό ριάλιτι.
Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha, ο πρώην πρόεδρος του ΛΑΟΣ σημείωσε:«Θα πήγαινα 100% στο GNTM. Έχω μια εμπειρία από το 1969 ατελείωτη. Έχω την αίσθηση ότι για να είσαι κριτής πρέπει να είσαι εραστής αυτού που κάνεις».

Κληθείς να σχολιάσει τη σύζυγο του Πρωθυπουργού, Μαρέβα Μητσοτάκη, ο κ. Καρατζαφέρης σημείωσε ότι την στηρίζει απέναντι στις επιθέσεις που δέχεται και εξέφρασε την άποψη ότι μπορεί να σταθεί ίση προς ίση απέναντι στις Πρώτες Κυρίες άλλων κρατών: «Έχω αναλάβει εθελοντικά τη στήριξή της, γιατί βλέπω από κάποιους γελοίους συναδέλφους επιθέσεις. Στέκεται στο πλευρό του, είναι μοντέρνα, έξυπνη, όπου εμφανίζεται περνάει με τις καλύτερες εντυπώσεις. Μου αρέσει πολύ για τον ρόλο της κυρίας του πρωθυπουργού της χώρας. Με τη Μελάνια έκατσε ίση προς ίση, με τη Γαλλίδα μπήκε στα ίσια. Δεν είναι βλαχομπαρόκ».
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης εξέφρασε, επίσης, θετικές απόψεις για τους Μιχάλη Χρυσοχοϊδη και Νίκο Δένδια αλλά και για τον Άδωνι Γεωργιάδη για τον οποίο εκτίμησε ότι θα ανέλθει τα επόμενα χρόνια.
Καρατζαφέρης: Ο Μητσοτάκης θέλει να γίνει ο επόμενος Μπαρόζο
Τέλος, αναφορικά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο κ. Καρατζαφέρης εξέφρασε την άποψη ότι χτίζει περισσότερο το προφίλ του για το εξωτερικό και πως θέλει να γίνει ο «επόμενος Μπαρόζο». «Είναι εμφανές για τον έμπειρο παρατηρητή ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης χτίζει περισσότερο το πορτρέτο του για το εξωτερικό. Ήδη ο Τραμπ του έκανε “ερωτική εξομολόγηση” και η Γερμανία το ίδιο. Ο Μητσοτάκης γράφει βιογραφικό, ο στόχος του είναι να γίνει ο επόμενος Μπαρόζο. Πάει για έξω, δεν είναι αυτοσκοπός του να τελειώσει την καριέρα του εδώ, ως πρωθυπουργός της Ελλάδας».