Τρίτη, Φεβρουαρίου 18

Ιταλία: Η Τσιτσιολίνα ίδρυσε κόμμα μετά τη μείωση της σύνταξής της!


Επιστρέφει στην πολιτική με το κόμμα Δημοκρατίας, Φύσης και Αγάπης…

Η διάσημη Ιταλίδα πορνοστάρ Τσιτσιολίνα ίδρυσε ένα νέο πολιτικό κόμμα, με στόχο να πολεμήσει τους λαϊκιστές που κυβερνούν, όπως αναφέρει, μετά την μείωση της βουλευτικής της σύνταξης.

Η 68χρονη Ιλόνα Στάλερ δεν ασχολείται για πρώτη φορά με την πολιτική, αφού την περίοδο 1987-1991 υπήρξε βουλευτής του Ριζοσπαστικού Κόμματος. Μάλιστα, είχε προκαλέσει αίσθηση, όταν βγάζοντας το γυμνό στήθος της στις τηλεοπτικές κάμερες, είχε προσφερθεί να έρθει σε σεξουαλική επαφή με τον τότε ηγέτη του Ιράκ, Σαντάμ Χουσεΐν, προκειμένου να επέλθει ειρήνη.
Σήμερα, όπως αναφέρει η Daily Mail, ιδρύει το κόμμα Δημοκρατίας, Φύσης και Αγάπης, για να εκδηλώσει την οργή της για τις περικοπές στις συντάξεις των πρώην βουλευτών, που νομοθετήθηκαν με πρωτοβουλία του συγκυβερνώντος κόμματος των Πέντε Αστέρων. Όταν η Τσιτσιολίνα συνταξιοδοτήθηκε ως βουλευτής, λάμβανε το ποσό των 3.100 ευρώ το μήνα.
Μετά τις περικοπές που ψήφισε η παρούσα κυβέρνηση, παίρνει μόλις 1.000 ευρώ. Η Ιλόνα Στάλερ είχε αντιδράσει από την πρώτη στιγμή, χαρακτηρίζοντας «αντισυνταγματική» την περικοπή και κατηγόρησε τους κυβερνητικούς βουλευτές για υποκρισία, καθώς διατήρησαν τους δικούς τους μισθούς. «Επιστρέφω στην πολιτική, για να επισημάνω, ότι αυτοί οι πολιτικοί περικόπτουν τις συντάξεις των πρώην βουλευτών, διατηρώντας παράλληλα το δικό τους μισθό» ανέφερε η 68χρονη.

  -ΠΗΓΗ-