Παρασκευή, Φεβρουαρίου 14

Με ύπουλους τρόπους εγκατέστησαν τελικά λαθρομετανάστες στην Πεντέλη

Με ύπουλους τρόπους εγκατέστησαν τελικά λαθρομετανάστες στην Πεντέλη
Πρόσφατα είχαμε αναφερθεί στις απαίσιες και ύπουλες μεθοδεύσεις για την βίαιη εγκατάσταση αφροασιατών λαθρέποικων στην Πεντέλη, δυστυχώς οι ραδιουργίες της ΜΚΟ "Κοινωνικό ΕΚΑΒ", που έχει ως συνιδρυτή τον Οδυσσέα Βουδούρη δηλαδή τον πρώην γενικό γραμματέα Καλωσορίσματος Λαθρομεταναστών του ΣΥΡΙΖΑ, έχουν πετύχει να "φυτέψουν" λαθρέποικους στον πρώην Αστυνομικό τμήμα Πεντέλης.

Προφανώς από την μια πλευρά υπάρχουν κονδύλια που ξεκοκαλίζει το "Κοινωνικό ΕΚΑΒ", αλλά από την άλλη πλευρά η ζωή των κατοίκων της Πεντέλης και των Μελισσίων θα υποβαθμιστεί και πολύ πιθανόν να βρεθεί και μια μέρα σε κίνδυνο από κλοπές και ληστείες από τους αφροασιάτες λαθρομετανάστες.
Φυσικά το παραπάνω εξαιρετικά λυπηρό γεγονός της εγκατάστασης των λαθρομεταναστών σιγοντάρεται από την συνήθη αριστερή προπαγανδιστική μηχανή. Για παράδειγμα τους παραπάνω λαθρομετανάστες έσπευσε να "επισκεφτεί" η "πρωτοβουλία κατοίκων Πεντέλης-Μελισσίων", λες και όλοι οι πολίτες στα Μελίσσια και στην Πεντέλη είναι αριστεροί και αναρχικοί.
Είναι πάγια ύπουλη αριστερή πρακτική η υιοθέτηση τίτλων που εικονικά να προσπαθούν να συμπεριλάβουν όλο το κοινωνικό σύνολο για να δείξουν μεγαλύτερη διεισδυτικότητα, χαρακτηριστικό παράδειγμα η ονομασία "Κοινωνικό ΕΚΑΒ" που στοχευόμενα και επίτηδες συμπεριλαμβάνει τον όρο ΕΚΑΒ. Παράλληλα τα αριστερά τοπικά μέσα ενημέρωσης, όπως δυστυχώς η "Αμαρυσία" πάντοτε σπεύδουν να αναφέρουν αυτές τις ειδήσεις για τους λαθρομετανάστες με μεγάλη χαρά και τεράστια ζέση.
Είναι εξαιρετικά λυπηρό ότι ωφέλιμες και νευραλγικές κρατικές δομές, όπως στρατόπεδα, νοσοκομεία και αστυνομικά τμήματα, γίνονται ή προορίζονται να γίνουν μαχαλάδες πολυτελείας και άντρα ανομίας για τους λαθρομετανάστες.
Είναι εξαιρετικά εξωφρενικό ότι την ίδια στιγμή που οι ελληνικές οικογένειες μαστίζονται από την οικονομική και κοινωνική κρίση, οι λαθρομετανάστες κάνουν ουρά στα ΑΤΜ για τα τετρακοσάρια ευρώ το μήνα και η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου αντί να βοηθάει τους Έλληνες να βρουν δουλειά αντιθέτως χορηγεί 86 ευρώ τη μέρα, δηλαδή 2580 το μήνα, στα παιδιά των λαθρομεταναστών.
Συμπερασματικά είναι αυταπόδεικτο γεγονός ότι μαζί η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούν να γιγαντώσουν το τεράστιο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης και του λαθρεποικισμού της Πατρίδας μας, θέμα που επιφέρει σοβαρά ζητήματα κινδύνου της εθνικής ασφάλειας και εθνικής συνοχής της Ελλάδας. Όμως καθημερινά όλο και περισσότεροι πολίτες κατανοούν ότι μόνο οι πολιτικές της Χρυσής Αυγής μπορούν να διαφυλάξουν αποτελεσματικά τον ομαλό τρόπο ζωής τους.