Σάββατο, Φεβρουαρίου 15

Το look της Κατερίνας Σακελλαροπούλου στη θεατρική έξοδο με τον σύντροφο της, Παύλο Κοτσώνη

Βρέθηκαν σε επίσημη πρεμιέρα στο Εθνικό Θέατρο
 
Το απλό και άνετο στιλ στις εμφανίσεις της είναι αυτό που χαρακτηρίζει τη νέα Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Αυτό επέλεξε και για την πρόσφατη θεατρική της έξοδο με τον σύντροφό της Παύλο Κοτσώνη. Ενώ προτιμά όμως το απλό ντύσιμο, φροντίζει να προσθέτει ενδιαφέρον σε κάθε της εμφάνιση με μια μικρή λεπτομέρεια
όπως ένα μοτίβο ή ένα κόσμημα. Αυτή τη φορά, έχοντας επιλέξει το γκρι ως βασικό χρώμα του look της, έκανε το twist στο μακιγιάζ με ένα έντονο χρώμα στα μάτια της.


Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου είναι μια σύγχρονη γυναίκα και μπορεί να έχει -όπως είχε πάντα- σημαντικά καθήκοντα και επαγγελματικές υποχρεώσεις αλλά δεν ξεχνά και τις άλλες πλευρές της. Είναι λάτρης της Τέχνης, έχει κοινωνική και προσωπική ζωή και έχει δική της θέση και άποψη για τα πράγματα.
Με τον σύντροφό της επέλεξε να παρακολουθήσει, στο Εθνικό Θέατρο, την παράσταση “Μαθήματα Πολέμου III – Αθηναίων Δράματα” που αποτελεί το τρίτο έργο της δραματικής τριλογίας “Μαθήματα Πολέμου” που πραγματεύεται την αρχαία ελληνική ιστορία και έχει θέμα τον Πελοποννησιακό Πόλεμο.
Ο Παύλος Κοτσώνης ήταν σύμβουλος της Επικρατείας με τις πληροφορίες να λένε ότι είχε πολύ ανοιχτό μυαλό κάτι που τον έφερε σε προστριβές και τον ανάγκασε να παραιτηθεί. Από την ημέρα της παραίτησής του από το δικαστικό σώμα μέχρι σήμερα συνεχίζει με πολύ επιτυχία την καριέρα τους ως δικηγόρος στις Βρυξέλλες.


marieclaire.gr