ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ !--ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΦΩΝΑΖΕ ΠΑΝΤΟΥ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΦΟΥ ΑΚΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΤΙΤΙΘΕΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΛΛΑΞΕ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΕΙ ΨΗΦΟΥΣ

ΣΟΚ στο MEGA! Ο Τσίπρας «άδειασε» τον Τσίπρα! (ΒΙΝΤΕΟ)
Capture2-1

Την επίσημη γραμμή του κόμματος για το προσφυγικό και για την κρίση στον Εβρο, χάραξε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA.
Ο πρώην πρωθυπουργός θέλησε να βάλει τέλος στην ασάφεια της θέσης που είχε ο ΣΥΡΙΖΑ τις τελευταίες ημέρες για την απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει τα σύνορα.

Υπενθυμίζεται ότι η Νεολαία του κόμματος είχε μιλήσει για ανοικτά σύνορα, όμως, στο MEGA ο Αλέξης Τσίπρας υπερθεμάτισε την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να βάλει φραγμούς στις πιέσεις που δέχεται η χώρα, μετά από το ύπουλο σχέδιο του Ταγίπ Ερντογάν να μεταφέρει πρόσφυγες και μετανάστες στον Εβρο.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παραδέχθηκε ότι ορθώς η κυβέρνηση έκλεισε τα σύνορα, εφόσον υπάρχει απόπειρα μαζικής εισροής στη χώρα, ωστόσο επέκρινε την κυβέρνηση για «επικοινωνιακή φιέστα με τους Ευρωπαίους» που φέρουν ευθύνες για τη διαμόρφωση αυτής της κατάστασης.
Σε κάθε περίπτωση ο κ. Τσίπρας βάζει τέλος σε διαφορετικές φωνές που έκαναν λόγο για ανοικτά σύνορα και τάσσεται υπέρ της απόφασης της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.
«Αδειάζει» έτσι τη Νεολαία του κόμματος αλλά και στελέχη που είχαν διαφορετική άποψη, παρά το γεγονός ότι στον Εβρο επικρατεί χάος, με ευθύνη φυσικά της τουρκικής πλευράς κι όχι των προσφύγων και μεταναστών.
Κι αυτό προφανώς γίνεται και υπό το βάρος της κοινής γνώμης που βλέπει ότι στα σύνορα τίθεται θέμα παραβίασης της εθνικής κυριαρχίας.

makeleio.gr