Τετάρτη, Μαρτίου 4

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ !--Χίος: Μπλόκα μέχρι την Πέμπτη αποφάσισαν οι κάτοικοι των Καμποχώρων

Χίος: Μπλόκα μέχρι την Πέμπτη αποφάσισαν οι κάτοικοι των Καμποχώρων
Τη συνέχιση των κινητοποιήσεών τους αποφάσισαν το βράδυ της Τρίτης οι κάτοικοι των Καμποχώρων, τουλάχιστον μέχρι την Πέμπτη, όπου προγραμματίζουν την παρουσία τους στο Δημοτικό Συμβούλιο Χίου.
Οι κάτοικοι, μέσα από την αποκαλούμενη «Επιτροπή Αγώνα Καμποχώρων – Χίου», που διαχώρισε όπως φαίνεται τη στάση της από τη Συντονιστική Επιτροπή Αιρετών και Κατοίκων Χίου, καλούν τους Χιώτες αιρετούς να δώσουν το «παρών» στα μπλόκα στις 10 το πρωί της Τετάρτης.

Αναλυτικά στην ανακοίνωσή της η Επιτροπή Αγώνα Καμποχώρων – Χίου αναφέρει:
«Συνεχίζουμε τα μπλόκα μέχρι την Πέμπτη όπου μετά το δημοτικό συμβούλιο θα συσκεφθεί εκ νέου η Επιτροπή Αγώνα Καμποχωρων Χιου για περαιτέρω ενέργειες. Καλούμε όλους τους αιρετούς τους φορείς της Χίου και τους συμπολίτες μας αύριο το πρωί στις 10:00 στα μπλόκα να δηλώσουν το παρόν τους και τη συμμετοχή τους στον αγώνα μας. Καλούμε όλους τους Χιώτες στο δημοτικό συμβούλιο την Πέμπτη στις 6:00 ώστε να απαιτήσουμε να εφαρμοστούν οι ομόφωνες αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου περί κλεισίματος της βιαλ. Οι λόγοι δημόσιας υγείας δεν έχουν εκλείψει.»
Πηγή: politichios.gr