Σάββατο, Μαρτίου 14

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ --ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ -ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ !

Πιο σπουδαία από το Βυθίσατε το Χόρα, η νίκη εναντίον της Τουρκίας στον Εβρο

Η νίκη στον Εβρο θα μπορούσε να σημάνει και την απελευθέρωση της Ελλάδας από τον γερμανικό μνημονιακό ζυγό
 kourdistoportocali.com
 Αυτό που συμβαίνει στον Εβρο είναι η επόμενη μέρα του Βυθίσατε τη Χόρα. Η Ελλάδα στον Εβρο δέχεται επίθεση. Δεν πρόκειται για τους Αφγανούς λαθρομετανάστες αλλά για τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις. Αυτές αντιμετωπίζει ο ελληνικός στρατός και η ελληνική αστυνομία. Την ασύμμετρη απειλή των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων
οι οποίοι χρησιμοποιούν τους μετανάστες σαν Δούρρειο Ιππο.
Από τον Βασίλη Μπόνιο
Αυτό που συμβαίνει στον Εβρο είναι ένα βήμα μετά το Βυθίσατε το Χόρα. Οι Τούρκοι αιφνιδιάστηκαν. Αιφνιδιάστηκε από την ελληνική αντίσταση και η καιροσκόπος Γερμανίδα καγκελάριος η οποία τα πρώτα 24ωρα της οργανωμένης μετακίνησης των μεταναστών προς τα ελληνικά σύνορα δεν έβγαζε κιχ. Οταν συνειδητοποίησε ότι ο Ερντογάν έχανε τη μάχη στον Εβρο-αργά το απόγευμα της Δευτέρας-άρχισε ν΄ανοίγει το στόμα της καταδικάζοντας την επιλογή Ερντογάν. Πιο καιροσκόπος και οπορτουνίστρια πεθαίνεις!
Πίστευαν ότι η Ελλάδα είναι ξέφραγο αμπέλι και πως δια μέσω των ελληνικών εδαφών θα είχαν προκαλέσει μία νέα μεταναστευτική καταιγίδα στην Ευρώπη.
Κι όμως οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις άντεξαν στην αιφνιδιαστική επίθεση, το blitzkrieg των Τούρκων. Επέδειξαν εξαιρετικά αντανακλαστικά. Πρόκειται για μία μάχη με τεράστια εθνική σημασία η οποία έστειλε μηνύματα στην απέναντι πλευρά αλλά και τους συμμάχους της Τουρκίας όπως είναι η φαιδρή και ανυπόληπτη Μέρκελ.
Η ολίγιστη Μέρκελ η οποία στήριξε με νύχια και δόντια την παραμονή του Τσίπρα στην εξουσία. Μία Μέρκελ η οποία οδεύει σ΄ένα ατιμωτικό πολιτικό τέλος. Αντίστοιχο με το πολιτικό τέλος του Ερντογάν. Ο Κυριάκος Μητοτάκης λοιπόν τα τελευταία 24ωρα έδωσε μία νικηφόρα μάχη ενάντια στις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες και την ολίγιστη Μέρκελ η οποία είναι σε τέτοιο βαθμό ανυπόληπτη ώστε δεν δίστασε να αγκαλιάσει τον Τσίπρα ο οποίος την εξύβριζε ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.



Η νίκη των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων στον Εβρο θα μπορούσε να σημάνει και την απελευθέρωση της Ελλάδας από τον μνημονιακό ζυγό της Μέρκελ. Οπως έχει γράψει κατ΄επανάληψη το Κουρδιστό Πορτοκάλι ο Ελληνας πρωθυπουργός πρέπει να αγνοήσει την γερμανική Ευρώπη της ολιγίστου Μέρκελ και να μετατρέψει, χθες κιόλας, την Ελλάδα σε επενδυτικό παράδεισο μειώνοντας τους φορολογικούς συντελεστές και καταργώντας όλα τα φορομπηχτικά χαράτσια.
Πολύ σωστά ο Κυριάκος Μητοτάκης επέλεξε να συνομιλήσει με τον Τραμπ αγνοώντας την Μέρκελ με την  οποία έχει πλέον σοβαρούς λόγους να είναι οργισμένος-ειδικά και μετά την διάσκεψη του Βερολίνου στην οποία η Ελλάδα δεν προσεκλήθη.
Η νίκη στον Εβρο θα μπορούσε να σημάνει την απελευθέρωση της Ελλάδας από τον γερμανικό ζυγό και την ενίσχυση των σχέσεων τόσο με τις ΗΠΑ όσο και με τη Ρωσία. Άλλωστε οι εκλογές στις ΗΠΑ πλησιάζουν και ο Τραμπ έχει εκ νέου την ανάγκη των ρωσικών τρολ για να τις κερδίσει.
Credit: Achilleas Chiras / SOOC