Μεγάλη υποστήριξη έχει η κυβέρνηση Μητσοτάκη όσο αναφορά τη στάση της στο μεταναστευτικό και όσα γίνονται στα ελληνοτουρκικά σύνορα.Καθολική στήριξη των πολιτών να κλείσουν τα σύνορα

Πώς διαμορφώνεται η διαφορά με τον ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με δημοσκόπηση της Opinion Poll για το «Πρώτο Θέμα»
Καθολική στήριξη των πολιτών στην κυβέρνηση για το προσφυγικό

Μεγάλη υποστήριξη φαίνεται να έχει η κυβέρνηση αναφορικά με τη στάση της στο  μεταναστευτικό και όσα γίνονται στα ελληνοτουρκικά σύνορα.
Σύμφωνα με δημοσκόπηση της Opinion Poll για το «Πρώτο Θέμα», το 90% των πολιτών βλέπει θετικά την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να κλείσουν τα σύνορα,
το 81% συμφωνεί με την σκλήρυνση της στάσης της κυβέρνησης στο προσφυγικό – μεταναστευτικό, ενώ το 83% θεωρεί «ασύμμετρη απειλή» τις εξελίξεις στον Έβρο.
Όσον αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ οι Αριστεροί το 62% θεωρεί ότι είναι λανθασμένη η στάση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, θέλουν ανοιχτά σύνορα και εκατομμύρια μετανάστες να έρθουν στην Ελλάδα.
Σχετικά με την πρόθεση ψήφου, το 38,8% των πολιτών δηλώνει ότι θα ψήφιζε τη Ν.Δ., έναντι 20,8% που θα ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ, 4,5% που επιλέγει το ΚΙΝΑΛ, 5% που δηλώνει προτίμηση στο ΚΚΕ, 4,5% που προτιμά την Ελληνική Λύση και 2,7% που θα ψήφιζε ΜέΡΑ25.

 newsbeast.gr