Τρίτη, Μαρτίου 10

Δικαστική εντολή στον Johnny Depp να αποκαλύψει τα ηχητικά ντοκουμέντα με την Amber Heard!

Δικαστική εντολή στον Johnny Depp να αποκαλύψει τα ηχητικά ντοκουμέντα με την Amber Heard!
Ο Johnny Depp καλείται να αποκαλύψει όλες τα ηχητικά ντοκουμέντα με τις συζητήσεις ανάμεσα σε εκείνον και την πρώην σύζυγό του, Amber Heard, πριν από τη δίκη εναντίον της Sun.
Ο χολιγουντιανός ηθοποιός έχει μηνύσει τον όμιλο News Group Newspapers (NGN), εκδότη της Sun και τον διευθυντή της Νταν Γουότον, με αφορμή ένα άρθρο
στο οποίο εκείνος φέρεται να είναι βίαιος και να κακοποιεί την πρώην του, λέγοντας μάλιστα ότι χτυπά τη γυναίκα του. Στην ακρόαση που έχει την περασμένη εβδομάδα στο Λονδίνο, οι συνήγοροι των δύο πλευρών ζήτησαν από τον δικαστή μεταξύ άλλων να παραθέσει ο ηθοποιός μηνύματα από το κινητό που φέρεται να είχε στείλει στην πρώην του.
Η έδρα διέταξε τον Depp να παραθέσει περαιτέρω λεπτομέρειες και αποδεικτικά στοιχεία σε σχέση με ηχητικό υλικό, όπου περιλαμβάνει συζητήσεις με την πρώην του κατά τη διάρκεια της σχέσης τους. Οι δικηγόροι του ισχυρίστηκαν στο δικαστήριο ότι το ηχητικό αυτό υλικό, βασικό στοιχείο των άρθρων, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει την Heard να συζητά πώς έχει ασκήσει βία στον Depp.

Ο εκπρόσωπός του, Ντέιβιντ Σέρμπον, ισχυρίστηκε ότι οι αποδείξεις αυτές «καταδεικνύουν περίτρανα με τη δική φωνή ότι δεν ήταν το θύμα ενδοοικογενειακής βίας αυτή, αλλά περισσότερο ο θύτης». Πρόσθεσε δε, ότι στο υλικό, η Amber Heard φέρεται να ισχυρίζεται ότι κανείς δεν θα πιστέψει τον Johnny Depp αν εκείνος ισχυριστεί ότι είναι ο ίδιος θύμα.
Η νομική αξίωση κατά της NGN και του Γούοτον, έχει σαν βάση δημοσιευμένο κείμενο στη Sun τον Απρίλιο του 2018, με τον τίτλο «πόσο ασήμαντος- Πώς είναι δυνατόν η JK Rowling να είναι «ευχαριστημένη» με τη συμμετοχή του Johnny Depp, ο οποίος χτυπά τη γυναίκα του, στη νέα ταινία Fantastic Beasts;».
Σύμφωνα με τον Χολιγουντιανό ηθοποιό το άρθρο υπονοεί ότι είναι ένοχος, με αδιάσειστα στοιχεία για ενδοοικογενειακή βία απέναντι στη γυναίκα του, προκαλώντας της σοβαρά τραύματα και οδηγώντας τη στον φόβο για όλη της τη ζωή, ενώ φέρεται να της υποσχέθηκε αποζημίωση ύψους περίπου 5 εκατ. λιρών, γεγονός που οδήγησε σε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του, προκαλώντας του επαγγελματική ζημιά.

 govastileto.gr