Τρίτη, Μαρτίου 10

Ο Λάκης Γαβαλάς με άψογο πεντικιούρ φόρεσε τις γόβες της Κατερίνας Στικούδη (video)

Λάκης Γαβαλάς, Κατερίνα Στικούδη
ο Λάκης Γαβαλάς μια μέρα με πολλές ατυχίες βρήκε τον αγαπημένο σχεδιαστή μόδας στο πλατό του «My style rocks» αλλά δεν τον πτόησαν και συνέχισε με απεριόριστο κέφι και διάθεση!



Συγκεκριμένα, η πρώτη ατυχία τον βρήκε όταν έκανε την καθιερωμένη του πασαρέλα για την έναρξη της εκπομπής, όπου του έφυγε η παντόφλα από το πόδι αλλά με το δικό του ξεχωριστό στιλ έκανε πίσω, την ξαναφόρεσε και έτσι απλά… σα να μην συνέβη τίποτα συνέχισε να περπατά!


Αυτές οι παντόφλες, όμως, δεν θα μπορούσαν να αφήσουν αδιάφορη την Κατερίνα Στικούδη, καθώς η ίδια του ζήτησε να τις δοκιμάσει! Ή μήπως ήταν μια αφορμή για να απολαύσουμε το πεντικιούρ του; Είναι γνωστό ότι ο αγαπημένος μας κριτής προσέχει πολύ την εμφάνισή του και επομένως δεν θα μπορούσε να παραμελήσει την περιποίηση των ποδιών του! Το μπορτνό κόκκινο χρώμα προτίμησε ο Λάκης Γαβαλάς συνδυάζοντάς το επιτυχώς με τις μπορντό παντόφλες του!




Η δεύτερη ατυχία  έγινε όταν έσκυψε να φορέσει στην παρουσιάστρια, Κατερίνα Στικούδη, τις γόβες της! Την στιγμή εκείνη έπαθε λουμπάκο, όπως είπε χαριτολογώντας, και, αγανακτισμένος και ο ίδιος, επέστρεψε στην καρέκλα του!

 Λάκης Γαβαλάς με άψογο πεντικιούρ φόρεσε τις γόβες της ...