Σάββατο, Μαρτίου 28

Χαρδαλιάς μενόμενος κατά Ελλήνων στη Βρετανία: «Οι περισσότεροι θυμήθηκαν την πατρίδα, όταν κλείσανε τα πάντα εκεί»! (Video)




«Στην Ελλάδα θα επιστρέψουν μόνο όσοι έχουν ανάγκη να γυρίσουν» ανέφερε παρεμβαίνοντας στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, αναφερόμενος στο ζήτημα των 73 Ελλήνων που παραμένουν εγκλωβισμένοι στο αεροδρόμιο Στάνσεντ στο Λονδίνο.
Όπως τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς, «θα έρθουν στην Ελλάδα μόνο όσοι έχουν ανάγκη να γυρίσουν, γιατί είναι υποχρέωση της Πολιτείας να φέρει όλους τους Έλληνες πίσω», ξεκαθαρίζοντας πως προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι να γυρίσουν στην πατρίδα μόνο όσοι έχουν χάσει τη δουλειά τους και δεν έχουν πού να μείνουν ή έχουν εγκλωβιστεί από πτήσεις transit.
Παρεμβαίνοντας ωστόσο στην εκπομπή "Έλα Χαμογέλα", ο κ. Χαρδαλιάς, εμφανώς εκνευρισμένος, και αναφερόμενος σε Έλληνες που διαμαρτύρονται σε διάφορες εκπομπές ότι έχουν εγκαταλειφθεί στη Βρετανία, δήλωσε: «Οι υπόλοιποι που βγαίνουν στα κανάλια και μιλάνε για τα ξεχασμένα Ελληνόπουλα, σας ζητώ συγγνώμη, αλλά οι περισσότεροι από αυτούς θυμήθηκαν την πατρίδα, όταν κλείσανε τα πάντα εκεί»!
«Οι υπόλοιποι που βγαίνουν στα κανάλια και μιλάνε για τα ξεχασμένα Ελληνόπουλα, σας ζητώ συγγνώμη, αλλά οι περισσότεροι από αυτούς θυμήθηκαν την πατρίδα, όταν κλείσανε τα πάντα εκεί»!







documentonews.gr/