Συνέλαβαν αλλοδαπό από την δομή Ριτσώνας που είναι σε καράντινα, στην Θεσ/νίκη!! -- «Έφαγε» λένε πρόστιμο 150 ευρώ ποιον κοροιδεύουν ; Είναι σα να λέμε, πιάσε τον ξυπόλητο και πάρε τα παπούτσια του ....Του έγιναν αυστηρές συστάσεις από την αστυνομία – «Έφαγε» πρόστιμο 150 ευρώ
Αναστάτωση έχει προκαλέσει η είδηση πως εντοπίστηκε στη Θεσσαλονίκη αλλοδαπός από τη δομή προσφύγων στη Ριτσώνα, η οποία και έχει τεθεί σε καραντίνα λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού.

Ο αλλοδαπός εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια ελέγχου στην περιοχή ΙΚΕΑ στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Εκεί του έγινε έλεγχος από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι και του βεβαίωσαν πρόστιμο για την άσκοπη μετακίνηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, ο εν λόγω αλλοδαπός είχε φύγει από τη δομή στη Ριτσώνα πριν αυτή τεθεί σε καραντίνα και ταξίδεψε με τρένο στη Θεσσαλονίκη πριν δύο ημέρες για να επισκεφτεί «γνωστούς του».

Από την αστυνομία του έγιναν αυστηρές συστάσεις για να μείνει εντός της οικίας στην οποία δήλωσε πως θα διαμείνει στη Θεσσαλονίκη.

typosthes.gr