Κυριακή, Απριλίου 12

«Κύριε Μητσοτάκη θαυμάστε τον άνθρωπο που έχετε χρίσει αρμόδιο για την ανάκαμψη της οικονομίας» (ΒΙΝΤΕΟ)

Την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν οι συνεχόμενες εμφανίσεις "από κανάλι σε κανάλι" του Άδωνι Γεωργιάδη, στις οποίες, όπως ισχυρίζεται το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, "ο κ. Γεωργιάδης με εξοργιστικό θράσος κοροϊδεύει, ως άλλη Μαρία Αντουανέτα, χιλιάδες
εργαζόμενους και επαγγελματίες που αγωνιούν για το τι τους ξημερώνει με απολύσεις, μειώσεις μισθών ως και 50%, λουκέτα και για το πώς θα ανταποκριθούν στις οικογενειακές τους υποχρεώσεις που παραμένουν οι ίδιες στο τέλος του μήνα, όπως δόσεις δανείων, ενοίκια, λογαριασμοί".
Στο σχόλιο, μάλιστα, καλείται, με ειρωνικό ύφος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης να "θαυμάσει τον άνθρωπο που έχρισε αρμόδιο για την ανάκαμψη της οικονομίας μετά την πρωτοφανή κρίση".
Διαβάστε το σχόλιο του Γραφείου Τύπου ΣΥΡΙΖΑ:
Την ώρα που χιλιάδες εργαζόμενοι και επαγγελματίες αγωνιούν για το τι τους ξημερώνει με απολύσεις, μειώσεις μισθών ως και 50%, λουκέτα και για το πώς θα ανταποκριθούν στις οικογενειακές τους υποχρεώσεις που παραμένουν οι ίδιες στο τέλος του μήνα, όπως δόσεις δανείων, ενοίκια, λογαριασμοί, ο κ. Γεωργιάδης με εξοργιστικό θράσος τους κοροϊδεύει, ως άλλη Μαρία Αντουανέτα, σε πανελλαδική μετάδοση.
Γυρνάει από κανάλι σε κανάλι και προκαλεί τους χιλιάδες ανθρώπους που έχουν χάσει τη δουλειά τους ή βρίσκονται αποκλεισμένοι στα σπίτια τους χωρίς εισόδημα.
Και αναρωτιέται προκλητικά τι θα την κάνουν την άμεση ενίσχυση και τόνωση της ρευστότητας που ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ, αφού όπως λέει δεν μπορούν να κάνουν ταξίδια, ούτε να πάνε σε εστιατόρια.
Καταλήγει δε στο χυδαίο συμπέρασμα ότι οι πολίτες που μένουν σπίτι "θα γίνουν 300 κιλά"....
Κε Μητσοτάκη θαυμάστε τον άνθρωπο που έχετε χρίσει αρμόδιο για την ανάκαμψη της οικονομίας μετά την πρωτοφανή κρίση.
Όσο βέβαια τον διατηρείτε στη θέση του, είναι αυτονόητο ότι συμφωνείτε απόλυτα μαζί του.
Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ