Στεφανής για το χθεσινό επεισόδιο στη Λέσβο: «Μηδενικές οι εισροές αλλοδαπών γιατί έχουμε ισχυρή ηγεσία με ξεκάθαρες οδηγίες» (ΒΙΝΤΕΟ)

Σαφείς είναι οι εντολές προκειμένου να παραμείνει απόρθητο το Αιγαίο.

Στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Αυτιά βρέθηκε καλεσμένος ο Υφυπουργός Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής.
Ο ίδιος αναφέρθηκε τόσο στο χθεσινό πολύ σοβαρό επεισόδιο ανάμεσα σε τουρκικές ακταιωρούς και σκάφη του ελληνικού Λιμενικού αλλά και στις καθημερινές μάχες που δίνονται προκειμένου να κρατηθούν σε μηδενικά επίπεδα οι ροές αλλοδαπών που στέλνουν οι Τούρκοι.
Πιο συγκεκριμένα ο Υφυπουργός τόνισε:«Έχουμε ισχυρή ηγεσία. Ο πρωθυπουργός δίνοντας σαφείς εντολές σε δύο πολύ σημαντικά γεγονότα , στις δύο κρίσεις που μας πλήττουν το μεταναστευτικό και το υγειονομικό, από την αρχή ξεκάθαρες οδηγίες οι οποίες υλοποιούνται καθημερινά με σκληρό τρόπο.

Οι οδηγίες είναι σαφείς, το όραμα είναι σαφές , ο σχεδιασμός και η εκπαίδευση υπάρχουν και εμείς βλέπουμε το αποτέλεσμα: Μηδενικές εισροές!

Τέτοια επεισόδια που είδατε (σ.σ. με τις τουρκικές ακταιωρούς ανοικτά της Λέσβου) έχουμε καθημερινά, τα αντιμετωπίζουμε με ψυχραιμία και στο τέλος αναγκάζεται η τουρκική ακτοφυλακή να τους πάρει πίσω»