Σάββατο, Απριλίου 18

H Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry κάνουν delivery σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη

H Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry κάνουν delivery σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη
Η Meghan Markle και ο Πρίγκιπας Harry φόρεσαν τις προστατευτικές τους μάσκες και γάντια, και βγήκαν στους δρόμους του Λος Άντζελες για να παραδώσουν γεύματα σε ανθρώπους που πάσχουν από πολύ σοβαρές ασθένειες και βρίσκονται στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και κινδυνεύει η ζωή τους από την πανδημία του COVID-19.

Το ζευγάρι πραγματοποίησε την διανομή των γευμάτων την Κυριακή του Πάσχα των Καθολικών και προσέφερε έτσι λίγη χαρά σε έξι ανθρώπους που στηρίζει η μη κερδοσκοπική φιλανθρωπική οργάνωση Project Angel Food.

Ο executive director της οργάνωσης, Richard Ayoub, δήλωσε πως αισθάνονται μεγάλη τιμή που η Meghan Markle και ο Πρίγκιπας Harry συμμετείχαν σε αυτό.
«Ήταν εξαιρετικά προσγειωμένοι και έδειξαν ενδιαφέρον για κάθε ένα από τα άτομα που γνώρισαν. Ασχολήθηκαν με τους chefs, αλλά και με τους πελάτες. Ήθελαν να βεβαιωθούν πως ο κόσμος ένιωσε την αγάπη και την εκτίμηση. Μέσα από τη δική τους υπηρεσία, στόχος τους ήταν να τιμήσουν τους chefs, το προσωπικό αλλά και τους εθελοντές μας.  Αυτό που είπε η Meghan  ήταν πως ήθελε να γνωρίσει στον Harry το Λος Άντζελες, αλλά μέσα από τη ματιά της φιλανθρωπίας. Οι πελάτες μας είναι άνθρωποι που τους έχουν συχνά ξεχάσει. Ήθελαν πραγματικά να επισκεφτούν αυτούς τους ανθρώπους. Ήθελαν να τους δουν, να μιλήσουν μαζί τους και ήλπιζαν να ζωγραφιστεί έτσι ένα χαμόγελο στα χείλη τους», είπε χαρακτηριστικά ο Richard Ayoub στο αμερικανικό People και συμπλήρωσε πως η Meghan γνώρισε το Project Angel Food  τα χρόνια που ζούσε στο Λος Αντζελες.

Μια κάμερα κατέγραψε τη στιγμή της εθελοντικής εργασίας του ζευγαριού.


Μια κάμερα κατέγραψε τη στιγμή της εθελοντικής εργασίας του ζευγαριού.





govastileto.gr