Σάββατο, Μαΐου 16

Ποιον κοροϊδεύουν;; Υπάρχει λογική;; Στην παραλία με ντάλα ήλιο αποστάσεις και πρόστιμα 20.000 ευρώ – Στα αεροπλάνα «ο ένας πάνω στον άλλο»

ΚΑΜΙΑ ΚΕΝΗ ΘΕΣΗ Ο ΕΝΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ !
1
Τεράστια εντύπωση προκαλεί η χθεσινή απόφαση της Κομισιόν, η οποία υιοθετήθηκε από την κυβέρνηση και την «αυστηρή» κατά τ’άλλα επιτροπή λοιμοξιολόγων, για επαναφορά των προηγούμενων συνθηκών στις αεροπορικές μεταφορές, όπου ο κάθε επιβάτης ήταν δίπλα από τον άλλο.



Υποτίθεται ο κορωνοϊός κολλάει με τα ρούχα και σίγουρα χρειάζεται μία απόσταση μίνιμουμ 1 έως 2 μέτρα σε ανοιχτό περιβάλλον, (υπενθυμίζεται ότι στην εστίαση τα τραπέζια θα πρέπει να απέχουν 2 μέτρα και στις παραλίες οι ξαπλώστρες 4 μέτρα, ενώ οι λουόμενοι θα είναι 40 ανά στρέμμα!) στις αερομεταφορές θα εφάπτεται ο επιβάτης ο ένας με τον άλλο σε ένα απόλυτα αεροστεγές περιβάλλον. 
Και φυσικά αν αληθεύουν τα οποία μας βομβαρδίζουν καθημερινώς επί δύο μήνες όλοι όσοι ταξιδεύουν αεροπορικώς είναι δυνητικά νοσούντες και πιθανόν νεκροί, εν γνώση της ΕΕ και εν γνώσει των κυβερνήσεων.
Δεν είναι δυνατόν να επιβάλλουν στους πάντες απαγορεύσεις και κοινωνική αποστασιοποίηση ολόκληρων μέτρων και να επιτρέπουν στα αεροπλάνα να κολλάει ο ένας πάνω στον άλλο. Φανταστείτε μόνο ένας να έχει κορωνοϊό σε μία κλειστή καμπίνα 200 ατόμων (αν ισχύουν αυτά που μας λένε), η χώρα προορισμού της πτήσης σε λ΄γιες μέρες θα έχει χιλιάδες κρούσματα μόνο από μία πτήση.
Το να γίνονται τεστ πριν ή να έχει πιστοποιητικό είναι πρακτικά αδύνατον αφού θα προκληθεί πανδαιμόνιο με τον προγραμματισμό και τα εισιτήρια.
 Το πιο εξοργιστικό από όλα είναι ότι οι κυβερνήσεις και δη η ελληνική θέτει περιορισμούς στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις οι οποίες έχουν ως συνέπεια τον οικονομικό στραγγαλισμό τους, ενώ αν δεν συμορφωθούν με την… καταστροφή, τα πρόστιμα που τους επιβάλλονται είναι εξοντωτικά.
Είναι δυνατόν στην παραλία, στο εστιατόρια και την πλατεία να είναι περισσότερο μεταδόσιμος ο ιός από ότι στο αεροπλάνο;  Στο κλειστό χώρο του αεροπλάνου υπάρχει ιδανικότερο μέρος για να μεταδοθεί ο ιός;  Μία απόλυτη αεροστεγής καμπίνα, στην οποία οι επιβάτες θα είναι μέσα πολλές ώρες.
Ας αποφασίσουν οι κυβερνήσεις, η ΕΕ, λοιμωξιολόγοι και λοιποί αν τελικά ο κορωνοϊός είναι μία θανατηφόρα ασθένεια ή μια μυθολογία, γιατί δεν γίνεται όπου τους βολεύει ο ακραίος συνωστισμός να επιτρέπεται «για το καλό των πολυεθνικών» και όπου δεν τους βολεύει να επιβάλλεται καραντίνα, παρακολούθηση και περιορισμοί, με αποτέλεσμα την καταστροφή των μικρομεσαίων.
Τι από τα δύο ισχύει;