Σάββατο, Μαΐου 16

Επιδημία Κορωνοϊού... Ενθουσιασμένος ο Σόρος: «Είναι μια επαναστατική στιγμή»!

ΑΠΟ ΤΟ "PRESS-GR"
Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
«Η τέλεια δικτατορία θα έχει την εμφάνιση της δημοκρατίας. 
Μια φυλακή χωρίς τοίχους στην οποία οι κρατούμενοι
δεν θα ονειρεύονται να δραπετεύσουν. 
Ένα σύστημα δουλείας όπου,
χάρη στην κατανάλωση και τη διασκέδαση,
οι δούλοι θα αγαπήσουν τη δουλεία τους...»
Aldous Huxley
Προοίμιο
Με δεδομένη τη νέα επιδημία του κορωνοϊού...

Μακριά από εμάς η "ανυπαρξία του ιού", αλλά αντί αυτή η ανεπάρκεια των "αναπτυγμένων" δυτικών κοινωνιών ν' αναδείξει το έγκλημα εξαφάνισης του κοινωνικού κράτους, της εξαθλίωσης των εθνικών συστημάτων υγείας υπέρ του "ιδιωτικού τομέα", δηλαδή ν' αποτελέσει σημείο ρήξης κι αποδυνάμωση της παγκοσμιοποίησης, του υπερεθνικού κεφαλαίου, της "ελεύθερης αγοράς"... μετατρέπεται σε μια θριαμβευτική νίκη του καπιταλισμού...
Αυτός ο νέος ιός, ενισχύει την παγκοσμιοποίηση, και θωρακίζει "θεσμικά" την απόλυτη δικτατορία της "νέας τάξης", απλά γιατί ο "ο καπιταλισμός είναι πάντα ταχύτερος από τα λαϊκά κινήματα". Τους λόγους έχουμε περιγράψει με σαφήνεια και... συνοπτικά τα "όπλα" του υπερεθνικού κεφαλαίου συνίστανται, εκτός από τους ελέγχους των κυβερνήσεων: στην εξαγορά της περίφημης ευρωπαϊκής "αριστεράς της εποχής μας", των ΜΜΕ, των "ουδέτερων επιστημόνων" που αποτελούν εργαλεία κι είναι πλέον ολοφάνερα οι πλασιέ των πολυεθνικών εμβολίων-"Big Pharma".
Η κρίση του καπιταλισμού μεταφέρθηκε στους εργαζόμενους, τις λαϊκές μάζες και θα πληρώσουν ακριβά, με υπέρογκο τίμημα την κρίση της παγκοσμιοποίησης.
Ο κορωνοϊός πρόσφερε στον Σόρος (George Soros), εκπρόσωπο του χρηματοπιστωτικού υπερεθνικού κεφαλαίου και στις παγκόσμιες ελίτ που συμμετέχει, μια απρόσμενη «επαναστατική στιγμή», «μοναδική» του είδους της, όπως υπογραμμίζει ο ίδιος ο πολυεκατομμυριούχος "φιλάνθρωπος", που μπορεί να τους δώσει πίσω την μερικώς χαμένη παγκόσμια δύναμη.
Ο Τζορτζ Σόρος δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του για την επιδημία, που σκορπάει το θάνατο στον κόσμο. Στη συνέντευξη με του "Project Syndacate", στην οποία προφανώς λυπάται για τη μάστιγα που "θέτει σε κίνδυνο την επιβίωση του πολιτισμού μας", βλέπει κάτι παραπάνω από θετικές πτυχές αυτής της επιδημίας.
Μεταξύ πολλών, επισημαίνει:
«Ακόμη και πριν ξεσπάσει η πανδημία κατάλαβα ότι βρισκόμασταν σε μια επαναστατική στιγμή, στην οποία αυτό που θα ήταν αδύνατο, ή ακόμη και αδιανόητο σε συνθήκες κανονικότητας, όχι μόνο έγινε εφικτό, αλλά ίσως και απολύτως απαραίτητο. Στη συνέχεια ήρθε το COVID-19, ο οποίος ανέτρεψε ριζικά τη ζωή των ανθρώπων και επέβαλε έναν πολύ διαφορετικό τρόπο ζωής. Αυτό είναι ένα άνευ προηγουμένου γεγονός που πιθανώς δεν έχει συμβεί ποτέ σε τέτοιο συνδυασμό [...]».
Εκτός από εκφραστής του χρηματοπιστωτικού συστήματος, του κέρδους των ελίτ μέσα από τις άυλες φούσκες των χρηματιστηρίων, εκτός από αρχιτέκτονας γεωπολιτικών αλλαγών [ας θυμηθούμε τη συμφωνία των Πρεσπών και το ξεπούλημα της Μακεδονίας, αλλά και πως ένας πολιτικός που τόλμησε να τον ονοματίσει εντός ελληνικής βουλής εξαφανίστηκε και δεν έχει σημασία αν κάποιος συμφωνούσε ή διαφωνούσε μ' αυτόν τον πολιτικό], τώρα μετατρέπεται και σε λοιμωξιολόγο, σε ένα πλασιέ του συνεταίρου του Μπίλ Γκέιτς (ηλεκτρονικοί υπολογιστές, διατροφολόγο με την Monsanto Company, αποκλειστικό κατασκευαστή και δοκιμαστή εμβολίων και πάει λέγοντας), θυμίζοντάς μας τη «[...] δεδομένη αβεβαιότητα του παρόντος... θυμίζοντας... ότι το δεύτερο κύμα της Ισπανικής γρίπης είχε περισσότερα θύματα από το πρώτο και ότι το εμβόλιο θα φτάσει αργά και σε κάθε περίπτωση ο κοραναϊός θα επιστρέψει να χτυπήσει σε μεταλλαγμένη μορφή, εξ ου και ένας διαρκής εμβολιασμός [...]»
Προβλέψεις, προφητείες, διαπιστώσεις λοιμωξιολόγου... που όμως πρέπει να διαβαστούν με μεγάλο ενδιαφέρον.... Όπως "Ο κορωνοϊός εναντίον του Τραμπ και του Σι Τζινπίνγκ, ο κορωνοϊός και Παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα".
Ο ενθουσιασμός του Σόρος φτάνει στο αποκορύφωμά του, όταν αναφέρει τις αντιστροφές που προκάλεσε ο ιός στους δύο πολιτικούς ηγέτες που ήδη έχει αναγνωρίσει και χαρακτηρίσει ως εχθρούς που πρέπει να καταρρεύσουν. Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ λοιπόν: «Κυριολεκτικά αγωνίζεται για επιβίωση. Θα προσθέσω επίσης ότι ήμουν πεπεισμένος ότι ο Τραμπ θα αυτοκαταστρεφόταν, και ότι ξεπέρασε τις καλύτερες προσδοκίες μου». 
Στην πραγματικότητα, ο Τραμπ δεν είχε καθόλου αυτοκαταστραφεί: εάν δεν υπήρχε πανδημία, σίγουρα θα είχε εκλεγεί εκ νέου στον Λευκό Οίκο, όπως όλοι οι αναλυτές στον κόσμο αναγνώρισαν. Τώρα κινδυνεύει από τον ιό και την επίθεση του "βαθέως κράτους" (χρηματοπιστωτικό κεφάλαιο, Δημοκρατικοί, Cia) κι αυτό είναι εντελώς διαφορετικό. Οι ενδοκαπιταλιστικές αντιθέσεις, η σύγκρουση του παραδοσιακού καπιταλισμού με τον χρηματοπιστωτικό καπιταλισμό προκαλούν πολέμους και μάλιστα σκληρούς.
Επίσης ενδιαφέρουσες είναι οι εκτιμήσεις του Σόρος για την Κίνα... «επειδή η Κίνα καθοδηγείται από έναν δικτάτορα, τον Σι Τζινπίνγκ...».
Ολόκληρη η συνέντευξη, interviews 11 Μάη 2020, "Project Syndacate" The Crisis of a Lifetime.

Σήμερα βιώνουμε την μία και μοναδική "Αλήθεια" (με Α κεφαλαίο)... από τις κυβερνήσεις, τους ουδέτερους "επιστήμονες", τα ΜΜΕ, την εκκλησιαστική ιεραρχία, τη γερμανική Ευρώπη του 4ου Ράιχ... μαζί με τη φίμωση και λογοκρισία κάθε άλλης διαφορετικής άποψης.
Ακόμη και φωνές επιστημόνων, που δεν ανήκουν στο αντί-εμβολιαστικό κίνημα αλλά σέβονται την επιστήμη και τον όρκο του Ιπποκράτη, φιμώνονται...
Ακόμη κι οι καραμπινιέροι επιστρατεύονται στη γειτονική Ιταλία, για το "δημοκρατικό" φάρμακο στη Μάντοβα (από 2 ως 48 ώρες ίαση από τον κορωνοϊό, 0 νεκροί εδώ και ενάμιση μήνα στο νοσοκομείο τους), για τη χρήση του πλάσματος που δεν στοιχίζει τίποτα, αλλά προκαλεί πρόβλημα στον υποχρεωτικό εμβολιασμό απέναντι σε έναν ιό που όπως αυτός της γρίπης μεταλλάσσεται...
Δόκτωρ Giuseppe De Donno, επικεφαλής νοσοκομείου Μάντοβας:
«Μάλλον η θεραπεία με πλάσμα έχει τρία μεγάλα προβλήματα:
- στοιχίζει ελάχιστα.
- είναι αποτελεσματική.
- Δεν κάνει κανέναν πλούσιο».

Τα παιδάκια με βραχιολάκι στο σχολείο... που κουδουνίζει και βγάζει χρώματα, όταν ένβα παιδάκι πλησιάσει ένα άλλο στο ενάμιση μέτρο... Μόνον στις "οργανωμένες" παραλίες κολύμβηση... με αντίστοιχο βραχιολάκι... κι όποιος δεν έχει χρήματα να ξεχάσει τη θάλασσα...
Διαμαρτυρόμενοι συλλαμβάνονται κι οδηγούνται σε ψυχιατρείο! Δεν φυλακίζονται, αλλά αντιμετωπίζονται με ψυχοφάρμακα...
Για τη "σωτηρία" μας αποδεχόμαστε καταργήσεις εργασιακών δικαιωμάτων, ελευθεριών, ελεύθερης διακίνησης ιδεών...
Οι "ηγέτες" σκέφτονται, αποφασίζουν με τις εντολές των τραπεζιτών για το καλό μας, την υγεία μας...
Ακόμη κι ο λεγόμενος "Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας", ένας ιδιωτικός "οργανισμός" πολυεθνικών, που μετά και την απόσυρση από τη χρηματοδότηση του "φασίστα Τραμπ", τον χρηματοδοτούν ο Μπίλ Γκέιτζ μαζί με τις πολυεθνικές φαρμάκων... Κι αυτό γίνεται πλέον "θεσμικό", αποδεκτό από όλο το πολιτικό σύστημα...
«Είναι μια επαναστατική στιγμή» όπως λέει ο Σόρος... Κι είναι ευκαιρία, μας έκαναν να συνηθίζουμε, να αγαπάμε τους καταπιεστές μας... να πιστεύουμε πως αυτοί γνωρίζουν και αγωνίζονται για το καλό μας. Όλοι αυτοί οι τραπεζοϋπάλληλοι του 4ου Ράιχ, αυτοί που με τα μνημόνια, το "Ταμείο Συνοχής", το "δημόσιο χρέος", τις ιδιωτικοποιήσεις-ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, της εξαθλίωσης του λαού... φωτίστηκαν και μας σώζουν!
«Είναι μια επαναστατική στιγμή»... μας αγάπησαν αυτοί που μας κατέστρεψαν!
https://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2020/05/blog-post_