Σάββατο, Μαΐου 30

Αρχίζει το πάρτυ----Bραδιά Σύριζα στον Αlpha, ενώ δημοσκόπηση του ΜΕGA δείχνει 2 μονάδες κάτω τη ΝΔ

Διάτρητη ως κεφαλογραβιέρα στα θέματα της Οικονομίας και στο Ασφαλιστικό η κυβέρνηση
Βραδιά ΣΥΡΙΖΑ στο ΑLPHA με τα βαριά πιστόλια του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τον Τσίπρα και τον Πολάκη, να παίρνουν πάνω τους την τηλεθέαση τη στιγμή που το Mega του Βαγγέλη Μαρινάκη παρουσίαζε την πρώτη δημοσκόπηση που έδειχνε 2 μονάδες πτώση για τη Νέα Δημοκρατία.
Από τον Ian Ford
Οπως όλα δείχνουν αρχίζει πλέον το σκληρό ροκ κατά της κυβέρνησης η οποία είναι διάτρητη ως κεφαλογραβιέρα στα θέματα της Οικονομίας και στο Ασφαλιστικό όπως κατ΄επανάληψη έχει γράψει το Κουρδιστό Πορτοκάλι σεβόμενο την ανεξαρτησία του και κόντρα
στα γαλάζια αλλά και τα συριζέικα παπαγαλάκια.
Ο Μητσοτάκης με τονωμένο το εγώ του από την διαχείριση της πανδημίας δεν μπορούσε να αντικρύσει την αλήθεια κατάματα η οποία είναι η εξής: H κυβέρνησή του πριν ακόμη ξεσπάσει η κοροναιός είχε αποδειχθεί ολίγιστη και άτολμη στα οικονομικά απογοητεύοντας τους ψηφοφόρους της.
Είναι χαρακτηριστικό ότι η κατανάλωση στη διάρκεια Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς είχε πιάσει πάτο ενώ τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο οι αλυσίδες τροφίμων κλαίγανε με μείωση 30%.
Η πανδημία και η διαχείρισή της όπως και η αντιμετώπιση της επίθεσης στον Εβρο σκέπασαν, προς ώρας, την απελπιστική κυβερνητική ανεπάρκεια στην Οικονομία και το Ασφαλιστικό.
Και να που τώρα αρχίζει το αντιπολιτευτικό πάρτυ έστω κι αν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι για γέλια και για κλάματα.
Άλλωστε η πραγματική απειλή για μία άτολμη στις μεταρρυθμίσεις κυβέρνηση δεν θα έλθει από τα γκρουπούσκουλα του Σύριζα αλλά από το ιστορικό ΠΑΣΟΚ που επιστρέφει αποφασισμένο να βάλει φωτιά στον αχυρώνα της πολιτικής ατολμίας.
Διαβάστε εδώ τις σχετικές αποκαλύψεις του Κουρδιστού Πορτοκαλιού ενώ στο μεταξύ απολαύστε τη συνέντευξη του καμπόυ Παύλου Πολάκη στον Alpha.
Mία συνέντευξη την οποία ο Σρόιτερ φρόντισε να είναι τόσο-όσο μια και τελικά δεν ακούσαμε από τον Πολάκη τα ονόματα που ο ίδιος καλά γνωρίζει που πρωταγωνίστησαν στο πάρτυ του ΚΕΕΛΠΝΟ.
Παρόλα αυτά μέσω του ΑLPHA o Πολάκης μπήκε στα τηλεοπτικά σαλόνια.
Ας ελπίσουμε ότι στο τέλος δεν θα τον βάλουν να ξυρίσει και το μουστάκι του.
Ο ίδιος μετά τη συνέντευξη θα σχολιάσει ως εξής τα σημεία που κόπηκαν>
Καλή βγήκε τελικά .Το 90% όσων είπα ακούστηκε. Δυο σημεία μόνο κόπηκαν :
Ένα στην απάντηση με την Κοσιώνη που είχα πει πως δεν φέρνουν τεστ αντισωμάτων γιατί περιμένουν να παράξουν συγκεκριμένες πολυεθνικές (ροσς και Άμποτ) και εκεί που έλεγα για τη σημιτική περίοδο που ήμουν πιο αναλυτικός (ο Σημιτης μοίρασε εκτός από τις δέκα μεγάλες κουτάλες που έκανε η ΕΡΕ και η ΝΔ και χιλιάδες μικρά κουταλάκια…)
(Και ένας χαρακτηρισμός στο Νεγκη που σε αυτό είχα συμφωνήσει..)
«Η οικογένειά μου μού δίνει δύναμη»
Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας επί κυβέρνησης Τσίπρα αποκάλυψε πως τόσο η σύζυγός του όσο και οι κόρες του δέχονταν απειλητικά τηλεφωνήματα.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
Συγκεκριμένα, ο Πολάκης δήλωσε:
«Έπαιρναν τη γυναίκα μου τηλέφωνο και της έλεγαν πως “θα σου στείλουμε τον άνδρα σου χωρίς κεφάλι”. Έπαιρναν τηλέφωνο τις κόρες μου και τους έλεγαν πως “θα παίζουμε μπιλιάρδο με το κεφάλι του μπαμπά σας”. Η στήριξη αυτής της οικογένειας, μου δίνει τη δύναμη να κάνω αυτά που κάνω».
«Δεν μπορώ να κουβεντιάσω με όλους τους δημοσιογράφους»
Η εκρηκτική σχέση του Πολάκη με τους δημοσιογράφους δεν έμεινε ασχολίαστη, με τον ίδιο να τονίζει πως «δεν μπορεί να κουβεντιάσει με όλους τους δημοσιογράφους».
Χαρακτηριστικά, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε το εξής:
«Δεν μπορώ να κουβεντιάσω με όλους τους δημοσιογράφους και είναι σαφές αυτό. Στα Σφακιά λέμε “στον καλό καλύτερα, στον κακό χειρότερα”».
Ακόμα, ο ίδιος αναφέρθηκε και στην κόντρα του με τη Σία Κοσιώνη, λέγοντας:
«Δεν έβρισα την Κοσιώνη. Τη δούλεψα. Της έκανα χοντρό τρολάρισμα. Οι δείκτες για τα τεστ ανά κρούσμα που παρουσίασε ο ΣΚΑΪ επιστημονικά, δεν λένε απολύτως τίποτα και αυτό με εκνεύρισε υπερβολικά. Είμαστε από τις χώρες που έχουν κάνει τα λιγότερα τεστ, άρα ψεύδονται και ψεύδονται συνειδητά. Προέρχομαι από μια περιοχή που σέβεται τις γυναίκες. Εγώ δεν απευθύνθηκα στη γυναίκα αλλά στην παρουσιάστρια που είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία

 /kourdistoportocali.com/