Δευτέρα, Μαΐου 25

Μας καθηλώνει στο σπίτι, η Σεβαστή Μαθιουδάκη

Διαπρέπει στα γήπεδα η καλλονή βολεϊμπολίστρια, Σεβαστή Μαθιουδάκη, διαπρέπει και στο μόντελιγκ. Στο Mediaday μιλάει για την αγάπη της με τα φιλέ, τα “όχι”που έχει πεί στο MSTR και ότι πρέπει να λέμε “ναι” στο φυσικό look.


Σεβαστή, μοιάζεις περισσότερο με μοντέλο παρά με αθλήτρια. Σκέφτηκες ποτέ να αντικαταστήσεις την μπάλα με τις πασαρέλες;
“Το βόλεϊ ειναι κάτι που το αγαπώ πολύ, δεν σκέφτηκα ποτέ να το αντικαταστήσω, να το συνδυάσω με κάτι άλλο που μ’ αρέσει, ναι. Το μόντελινγκ, οι φωτογραφήσεις ή οποιαδήποτε δουλειά, που έκανα πάνω σε αυτό τον χώρο, τις έκανα συνδυαστικά. Το ένα το αγαπώ, το άλλο μου αρέσει. Οι διαφορές εμφανείς”.

Πως ξεκίνησε το πάθος σου με το βόλεϊ;
“Το πάθος μου με το βόλεϊ ξεκίνησε απο Δ’ δημοτικού. Εννοείται μικρές, τα περισσότερα κορίτσια παίζαμε βόλεϊ. Μέχρι που κατάλαβα πόσο μου αρέσει και εκεί στα 8 χρονια μου πήγα σε μια ομάδα. Είναι το καλύτερο πράγμα μου εχω κάνει”.

Θεωρείς ότι στην Ελλάδα το βόλεϊ τυγχάνει της αναγνώρισης που του αξίζει;
“Το βόλεϊ στην Ελλάδα σε σύγκριση με το εξωτερικό, φυσικά απέχει πολύ. Θεωρώ πως όλα τα αθλήματα, εννοείται πολύ περισσότερο το βόλεϊ. Παρόλο που ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία του Έλληνα, σαν άθλημα βρίσκεται ακόμα στην νηπιακή του μορφή.
Δεν το προβάλουν όσο το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ που είναι τα δημοφιλέστερα αν και  προσφέρει το ίδιο θέαμα, διότι δεν επενδύουν χορηγοί με αποτέλεσμα να μη μπορούν να γίνουν μεταγραφές απο το εξωτερικό και να υπάρξει ενα δυνατό πρωτάθλημα”.

Είσαι ιδιαίτερα μοδάτη. Πρόταση να μπεις στο “My Style Rocks” δέχτηκες;
“Μου έχουν κάνει ήδη δύο φορές πρόταση για το “My Style Rocks”, η απάντηση μου ήταν αρνητική. Όχι ότι δεν θα μπορούσα να ανταπεξέλθω στο ζητούμενο, αλλά δεν ταιριάζει στην προσωπικότητα μου και στον τρόπο σκέψης μου”.

Αυτό τον δύσκολο καιρό για τον κόσμο παγκοσμίως με τον κορονοϊό που ταλαιπωρείται, τι έχεις να συμβουλεύσεις σαν φαρμακοποιός;
“Αυτό που έχω να συμβουλέψω για τον κορονοϊό είναι  οτι δεν χρειάζεται πανικός, πρέπει να τηρούμε ακριβώς αυτά που μας επισυνάπτουν. Δεν πρέπει να πράττουμε επιπόλαια γιατί τυχαία δεν βρισκόμαστε στην θέση κάποιου που νοσεί ή που έχει χάσει κάποιον αγαπημένο του. Τηρούμε με μέτρο, τους κανόνες υγιεινής. Σε λιγο καιρό θα είναι μια κακή ανάμνηση. Θέλει υπομονή”.

Ποια είναι τα μυστικά ομορφιάς σου;
“Το μυστικό ομορφιάς ειναι ότι δεν υπάρχουν μυστικά. Η κάθε μια πρέπει να κάνει ακριβώς αυτά που της ταιριάζουν και όχι αυτά που της πλασάρουν. Το δικό μου ας πούμε μυστικό ειναι ότι δεν χρησιμοποιώ καθόλου makeup, είμαι πάντα άβαφη. Για όσα χρονια με παίρνει να το κάνω αυτό”.
sportdog.gr/