Ελλάδα, η χώρα όπου επιβραβεύονται οι προδότες και τιμωρούνται οι ήρωες

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : To έχουμε ξαναπεί...ο στόχος των πολιτικών και των ηγετών της ορθόδοξης εκκλησίας είναι να καταστρέψουν οτιδήποτε εθνικό... σε αυτό τον στόχο ζωής, έχουν συμπαρασύρει την αστυνομία και τον στρατό. Ο εχθρός δεν είναι γύρω από εμάς... ο εχθρός μας κυβερνά εδώ και δεκαετίες, και δίνει δικαιώματα στους γύρω από εμάς για να μας επιβουλεύονται! Δεν φταίει ο Ράμα, ο Ζάεφ, ο Ταγίπ κ.λ.π. ούτε καν ο Αλέξης, ο Κυριάκος, ο Γιώργος... φταίει ο απλός ψηφοφόρος που για τα μικρά του συμφέροντα, δίνει εντολή σε εφιάλτες να διαχειρίζονται τον ήλιο και την σελήνη. Για να σταματήσει αυτό...θα πρέπει ο κάτοικος της χώρας να πάρει τα όπλα και να κυνηγήσει πρώτα όλους αυτούς..πολιτικούς, αστυνομία, εκκλησία και μετά τους λαθραίους. Αλλιώς θα έρθει μέρα που οι λαθραίοι δεν θα σφάζουν μόνο τα πρόβατα με τα τέσσερα πόδια, αλλά και τα πρόβατα με τα δύο πόδια...εντός της χώρας των Ελλήνων. Και η αστυνομία και ο στρατός απλά...θα παίρνουν μάτι.!
Εικόνες από την απόβαση των Τούρκων στο Πέντε Μίλι τη Κερύνειας, μια επιχείρηση που θα μπορούσε να τιναχτεί στον αέρα, αν επιχειρούσαν τα αεροσκάφη Φάντομ, με επικεφαλής τον τότε αντισμήναρχο και μετέπειτα πτέραρχο Παναγιώτη Μπαλέ

Το Κυπριακό και συγκεκριμένα η βάρβαρη εισβολή και άλωση του 40% της Κύπρου, το 1974, αποτελεί μια χαίνουσα πληγή για ολόκληρο τον Ελληνισμό.
Μια ολόκληρη γενιά έφυγε, αφήνοντας την Ελλάδα κολοβωμένη, ενώ προετοιμάζονται κατά τον ίδιο τρόπο να αναχωρήσουν από τούτη τη ζωή και οι γενιές των πενήντα ετών και άνω. Γεννηθήκαμε με την Κύπρο ελεύθερη και ελληνική και θα πεθάνουμε με το 40% της Κύπρου τουρκοκρατούμενο και το υπόλοιπο απειλούμενο από την Τουρκία.

Όλοι γνωρίζουν ότι η Κύπρος προδόθηκε, όμως οι κύριοι υπεύθυνοι της προδοσίας και κυρίως εκείνοι που θα μπορούσαν με τις διαταγές τους να αποτρέψουν την εισβολή, όχι μόνο δεν τιμωρήθηκαν, αλλά επιβραβεύθηκαν, για να παγιωθεί η αντίληψη στην κοινωνία ότι σ’ αυτή τη χώρα οι προδότες επιβραβεύονται και οι ήρωες τιμωρούνται.
Όμως, για να τιμωρηθούν οι προδότες και οι υπεύθυνοι της Κυπριακής Τραγωδίας, πρέπει να κάνουν κάποιοι τη δουλειά τους, κυρίως οι ιστορικοί και όχι να αποτελούν κι αυτοί μέρος της συμμορίας που σκεπάζει τα πραγματικά γεγονότα και προστατεύει τους υπαίτιους της προδοσίας, προφανώς για να αισθάνονται ασφαλείς οι επόμενοι που θα κληθούν αντί να υπερασπιστούν την πατρίδα, να παραδώσουν μέρος της επικράτειάς της ή την Ιστορίας της, όπως έγινε πρόσφατα, με την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα η απόπειρα παραχάραξης της Ιστορίας και ειδικά της περιόδου της εισβολής, το άρθρο του καθηγητή πανεπιστημίου, ιστορικού, κ. Ευάνθη Χατζηβασιλείου, που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “Καθημερινή”, απόπειρα παραχάραξης που ξεσκεπάζει στην κυριολεξία με τεκμηριωμένη επιστολή του ο Πτέραρχος Παναγιώτης Μπαλές, Αρχηγός Σχηματισμού ΡΗΑΝΤΟΜ για την ΚΥΠΡΟ το 1974, που αν και ήταν πανέτοιμα να κονιορτοποιήσουν το προγεφύρωμα των Τούρκων, στο Πέντε Μίλι της Κερύνειας, καθηλώθηκαν στο έδαφος από δυνάμεις που δεν αποκαλύφθηκαν ποτέ, ακριβώς γιατί υπάρχουν πάντα οι “πρόθυμοι”, άλλοι να καλύψουν τους προδότες και άλλοι να παραχαράξουν την Ιστορία.
Γι’ αυτό δεν μιλά σήμερα κανείς για την απελευθέρωση της Κύπρου, γιατί λειτουργεί δεκαετίες τώρα η συμμορία, που καλύπτει τους προδότες και παραχαράσσει την Ιστορία, για να περνούν τα “Σχέδια Ανάν” και οι “Συνθήκη των Πρεσπών” αβρόχοις ποσί για τους υπαίτιους και να κρατιέται ναρκωμένη και αποκοιμισμένη η κοινή γνώμη.
Είμαι υπερήφανος που υπηρέτησα υπό τις διαταγές του Πτεράρχου Παναγιώτη Μπαλέ στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών.
Σάββας Καλεντερίδης

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:


ΑΡΡ. είπε...
Δυο γενεάς ραγιάδων εξέθρεψεν ήδη η ξενοκίνητος ανθελληνική μεταπολίτευσις. Κύπρος, Μακεδονία και έπεται Αιγαίον και Ισλαμοποίησις-τουρκοποίησις. Υπάρχει άραγε ελπίς; Λογική όχι, τρελή ίσως. Οι πυλώνες ενότητος και στηρίξεως του κράτους εισίν στρατός και θρησκεία. Άρα αμφοτέρωθεν την έχομεν βεβαμμένην. Η μεν απεθνικοποιημένη θρησκεία ημών ανέκαθεν με τον ισχυρόν - Έλλην ή ξένος και αλλόθρησκος αδιάφορον - ο στρατός με τον μισθόν. και ο λαός με το αναρχοαριστερό δημοκρατικό πουλί του.