Παρασκευή, Μαΐου 22

Κουμουτσάκος: Έρχονται σκληρές διαπραγματεύσεις για το μεταναστευτικό -ΠΡΟΣΟΧΗ μη σου φύγει κανας πόντος απ' το καλσόν Μπούλη

Η κυβέρνηση του ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.. θα κάνει σκληρές(γελάσαμε πάλι..)

Η κυβέρνηση του ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.. θα κάνει σκληρέςΗ κυβέρνηση του ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.. θα κάνει σκληρές διαπραγματεύσεις για το μεταναστευτικό. Αναμένουμε να δούμε το αποτέλεσμα, αν και ξέρουμε από τώρα ότι θα κάνουμε ότι μας πούνε. Είμαστε “καλά παιδιά” εμείς.
«Το επόμενο διάστημα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα παρουσιάσει το σχέδιο της για την μεταναστευτική πολιτική και ασύλου στην Ευρώπη» δήλωσε Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή ”Secret” με τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Τζένο, ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Γιώργος Κουμουτσάκος.

Ο κ. Κουμουτσάκος τόνισε ότι «στόχος της Ελλάδας είναι να εξασφαλίσει μια αλληλεγγύη που θα έχει δίκαιες ανακατανομές του βάρους στο μεταναστευτικό».
Την ίδια στιγμή προανήγγειλε σκληρές διαπραγματεύσεις καθώς όπως είπε το οφείλουμε απέναντι σε αυτούς που αγωνίστηκαν στον Έβρο ώστε να μην γίνει διάσπαση συνόρων.
Παράλληλα αναγνώρισε ότι είναι απαραίτητες οι συμμαχίες σημειώνοντας ότι πρέπει να γίνουν αρχικά με χώρες που αντιμετωπίουν τα ίδια προβλήματα με την Ελλάδα.
Ακόμη ο κ. Κουμουτσάκος ξεκαθάρισε πως «το μεταναστευτικό δεν θα φύγει από την ατζέντα τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο».
Επιπρόσθετα ανέφερε πως «η υπηρεσία ασύλου δέχεται μεγάλη πίεση και οι εικόνες συνωστισμού δεν θα επαναληφθούν» και εξήγησε ότι την περίοδο της πανδημίας υπήρξε αναστολή στην καταγραφή των αιτημάτων αλλά όχι αναστολή στην επεξεργασία των αιτήσεων.
Ερωτηθείς γιατί δεν γίνονται απελάσεις, σημείωσε πως πρόκειται για «μια δύσκολη επιχείρηση».

 hellas-now.com