Δευτέρα, Μαΐου 18

Θεσσαλονίκη: Διώχνουν Τους Εργαζόμενους Της Καθαριότητας Από Το Κτίριο Για Να Βάλουν Παράνομους Μετανάστες

Ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική», δημοτικός
σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης, κ. Γιάννης Κουριαννίδης, με αφορμή τις αντιδράσεις που προκάλεσε η απόφαση του Δήμου για την δημιουργία δομής «ανήλικων ασυνόδευτων προσφυγόπουλων» στην καρδιά της Ε´ Δημοτικής Κοινότητας, δήλωσε τα εξής:

Διώχνουν τους εργαζόμενους καθαριότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης από το δημοτικό
κτήριο της οδού Αλεξανδρείας στην Ε΄ κοινότητα, παραχωρώντας το δωρεάν για την εγκατάσταση παράνομων μεταναστών, κατά δήλωσή τους ανήλικους!

Η ενέργεια αυτή της Δημοτικής Αρχής προκάλεσε την έγγραφη καταγγελία των
εργαζομένων προς το Δήμο Θεσσαλονίκης, οι οποίοι καταγγέλλουν ότι πληροφορήθηκαν από τον Τύπο πως το κτήριο θα παραχωρηθεί για να δημιουργηθεί «δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων».
Να σημειωθεί ότι η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ήταν η ΜΟΝΑΔΙΚΗ παράταξη του Δήμου που ψήφισε ΚΑΤΑ της δημιουργίας της συγκεκριμένης δομής.

Χρυσοθήρες “χτύπησαν” σε χωριό της Καλαμπάκας σκάβοντας 8 μέτρα! (φωτό)
Όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι, η Διοίκηση σκοπεύει να προβεί στην
μετεγκατάσταση των υπηρεσιών καθαριότητας στο πρώην εργοτάξιο του Αρχιτεκτονικού, σε ένα χώρο «απαράδεκτο και επικίνδυνο».
Πληροφορηθήκαμε επίσης ότι έχει γίνει καταγγελία στον Συμπαραστάτη του Δημότη
από κατοίκους της περιοχής, στις 23/3/2020, οι οποίοι ζητούν διευκρινίσεις και ραντεβού με τον Δήμαρχο σχετικά με την δημιουργία της δομής.

Για άλλη μια φορά ο Έλληνας εργαζόμενος και φορολογούμενος πολίτης γίνεται θύμα
ενός ιδιότυπου κοινωνικού ρατσισμού, προκειμένου να εφαρμοσθούν οι πολιτικές των ανοιχτών συνόρων και της μετεγκατάστασης ετερόκλητων πληθυσμιακών ομάδων, προερχόμενων από κάθε γωνιά του πλανήτη, στη χώρα μας. Και αυτή τη φορά μάλιστα με ενέργειες των άμεσων εκπροσώπων του στην τοπική κοινωνία του, δηλαδή του Δήμου του.

Η δημοτική παράταξη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ είναι στην διάθεση των
εργαζομένων καθαριότητας και των κατοίκων της περιοχής, στην προσπάθεια τους να μην πραγματοποιηθεί η μετεγκατάσταση των υπηρεσιών καθαριότητας από το κτήριο της οδού Αλεξανδρείας στην Ε΄ Κοινότητα.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Γιάννη Κουριαννίδη

Επίσης δηλώνουμε ότι δεν επιθυμούμε ως παράταξη την δημιουργία οποιασδήποτε
δομής παράνομων μεταναστών στα διοικητικά όρια του δήμου μας.https://www.ksipnistere.com