Τρίτη, Μαΐου 12

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΟΛΟΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΦΕΤΟΣ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ MARFIN;


Δέκα ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει από το φρικαλέο έγκλημα της Μαρφίν, το οποίο έχει μείνει ατιμώρητο, και ξαφνικά φέτος όλοι θυμήθηκαν τα θύματα!
Ο Κούλης έστησε ολόκληρο σώου, μαζί με την πρόεδρο της «δημοκρατίας» τους και την μαντάμ Φώφη –του κόμματος που κυβερνούσε όταν έγινε το έγκλημα!- με αποκαλυπτήρια τιμητικής πλακέτας και κατάθεση στεφάνων, ενώ νωρίτερα είχαν καταθέσει στεφάνια οι Τσίπρας και Κουτσούμπας.

Μέχρι και ο υπ’ αριθμόν ένα υπεύθυνος για την συγκάλυψη του τετραπλού εγκλήματος, ο νυν αλλά και τότε υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ Χρυσοχοΐδης, εξήγγειλε υποκριτικά το… άνοιγμα του φακέλου της υπόθεσης!
Γιατί άραγε θυμήθηκαν φέτος όλοι οι υποκριτές τα θύματα της Marfin; Μήπως υπάρχει ειδικός λόγος;
Το έγκλημα της Marfin ήταν «θείο δώρο» για την τότε κυβέρνηση του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, γιατί ενοχοποίησε τις μέχρι τότε ογκώδεις διαδηλώσεις κατά του Μνημονίου, με αποτέλεσμα οι διαδηλώσεις να εκφυλιστούν και να σταματήσουν! Επειδή δε, σε λίγους μήνες θα επικρατούν στην Ελλάδα πολύ χειρότερες συνθήκες από τότε, με ανεργία, φτώχεια και δυστυχία, που θα οδηγήσουν με βεβαιότητα σε νέο υπερ-Μνημόνιο, και οι Κούληδες τρέμουν στην κυριολεξία την επανάληψη των τεράστιων λαϊκών διαδηλώσεων, έδωσαν έμφαση στο έγκλημα της Marfin, για να το χρησιμοποιήσουν προκαταβολικά ως μπαμπούλα!
ethnikismos.net