Τρίτη, Ιουνίου 16

«ΠΟΥΤ@ΝΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ»! ΞΕΜΟΝΑΧΙΑΖΟΝΤΑΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΕΒΓΑΖΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ. ΣΟΚ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ «ΜΟΥΡΛΗΣ» ΜΕ ΤΟ ΒΙΤΡΙΟΛΙ -ΕΜΕΙΝΑΝ ΚΑΓΚΕΛΟ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΚΟΠΕΥΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ Η 35ΧΡΟΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ. ΕΤΟΙΜΑΖΕ ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΛΑΧΡΙΝΗ. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟΥ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ

vitrioli-ereportaz-1280x720
Νέες αποκαλύψεις για την επίθεση με το βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα έρχονται ενώ η 35χρονη που κατηγορείται βρίσκεται στον ανακριτή για να απολογηθεί.
Εκτενές ρεπορτάζ για το θέμα έχει το ΜΑΚΕΛΕΙΟ της ΤΡΙΤΗΣ

1.indd
Μετά τις συνομιλίες, τις φωτογραφίες και τα σημειώματα, η συμπληρωματική δικογραφία που κατατέθηκε στον εισαγγελέα που χειρίζεται την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης στην Καλλιθέα, περιλαμβάνει νέα στοιχεία.

Στοιχεία για την προετοιμασία που φαίνεται να έκανε η κατηγορούμενη για την επίθεση, την οποία, όπως προκύπτει, προετοίμαζε εδώ και σχεδόν έναν χρόνο!Από τις έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί στα κινητά και το λάπτοπ της 35χρονης προέκυψε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι είχε πρόθεση να αγοράσει ακόμη και πομπό για την παρακολούθηση αυτοκινήτου, πιθανώς του θύματος. Στη δικογραφία που βρίσκεται στα χέρια του εισαγγελέα υπάρχουν φωτογραφίες που δείχνουν πως η 35χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι έψαχνε από τον περασμένο Ιανουάριο να αγοράσει πομπό παρακολούθησης, αλλά δεν έχει βρεθεί πομπός. Εκτός αυτού, στο κινητό της έχει βρεθεί και application για τον δορυφορικό εντοπισμό αυτοκινήτου, στο οποίο προφανώς θα είχε τοποθετηθεί ο πομπός. Ωστόσο, ούτε το app φαίνεται να είχε ενεργοποιηθεί ούτε ο πομπός έχει βρεθεί.
Παράλληλα, στο κινητό της κατηγορούμενης έχουν βρεθεί φωτογραφίες, από τον Ιούνιο του 2019, που δείχνουν την είσοδο της πολυκατοικίας όπου μένει το θύμα. Υπενθυμίζεται ότι γείτονας της 34χρονης έχει καταθέσει ότι πολλές φορές είχε δει μια γυναίκα να φοράει μαύρα και να κρύβεται πίσω από θάμνους για να παρακολουθεί συγκεκριμένο σπίτι και μάλιστα ο ίδιος την είχε διώξει.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ 35ΧΡΟΝΗΣ | makeleio.gr from Makeleio WebTV on Vimeo.
Νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» για την υπόθεση με το βιτριόλι, όπως ο διαδικτυακός διάλογος της 35χρονος με το θύμα για το επίμαχο αίτημα φιλίας στο Facebook.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του OPEN η 35χρονη μίλησε στην Ιωάννα και την ρώτησε αν είχε δεχθεί ένα αίτημα φιλίας από έναν άνδρα.
ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΒΙΤΡΙΟΛΙ – ΜΟΙΡΑΙΟ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΦΙΛΙΑΣ ΤΟΥ 40ΧΡΟΝΟΥ | makeleio.gr from Makeleio WebTV on Vimeo.
Ακολουθεί ο διάλογος:
– Κατηγορούμενη: Ιωάννακι, καλησπέρα τι κανείς; Sorry για την ενόχληση θέλω να σε ρωτήσω.
– Θύμα: Καλησπέρα κοριτσάκι, εννοείται καλέ ό,τι θες.
– Κατηγορούμενη: Ρε συ να σε ρωτήσω τον ξέρεις τον Ν… Συγγνώμη βρε αγάπη μου αλλά υπάρχει λόγος που σε ρωτάω.
– Θύμα: Μου έστειλε πριν λίγο αίτημα φιλίας και το δέχτηκα, δεν τον γνωρίζω. Παίζει κάτι;
– Κατηγορούμενη: Δεν μου αρέσει να είμαι αδιάκριτη, αλλά ναι κάτι παίζει και μου έκανε εντύπωση Ιωάννα μου.
– Θύμα: Ρε δεν υπάρχει πρόβλημα μεταξύ μας θέλεις να τον διαγράψω;
– Κατηγορούμενη: Σε παρακαλώ όμως μη σου ξεφύγει τίποτα.
– Θύμα: Όχι φυσικά εννοείται αυτό.
– Κατηγορούμενη: Η ιστορία μου με αυτόν παίζει εδώ και πολύ καιρό, θα τον φτιάξω εγώ.
– Θύμα: Ό,τι θέλεις εσύ.
– Κατηγορούμενη: Καταλαβαίνεις πως στο λέω βρε Ιωάννα μου. Με πείραξε.
– Θύμα: Τον διαγράφω τώρα, μην ανησυχείς καθόλου.
Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ!
https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%a0%ce%9f%ce%a5%ce%a4%ce%9d%ce%91-%ce%a3%ce%a4%ce%97%ce%9d-%ce%a8%ce%a5%ce%a7%ce%97-%ce%9e%ce%95%ce%9c%ce%9f%ce%9d%ce%91%ce%a7%ce%99%ce%91%ce%96%ce%9f%ce%9d%ce%a4%ce%91%ce%9d-%ce%a3/